Glavni » general » Evo što učiniti kad doživite Bluetooth audio smetnje

Evo što učiniti kad doživite Bluetooth audio smetnje

general : Evo što učiniti kad doživite Bluetooth audio smetnje

Bluetooth veza sada je ključ za mnoge mobilne uređaje. Jedna od najvećih prednosti značajke je da smanjuje količinu kabela koje moramo nositi, što je prilično bitno. Ipak, može se dogoditi vrijeme kada pametni telefon povežete s uređajem za reprodukciju zvuka, kao što je par slušalica, a Bluetooth zvučnik dobivate. Ovo može biti stvarno neugodno.

Svatko tko koristi Bluetooth zvučnik ili par Bluetooth slušalica će vam reći da bi veza trebala omogućiti nesmetan prijenos zvuka s jedne točke u drugu, ovisno o uključenim uređajima. Postoji mnogo stvari koje mogu spriječiti da se to dogodi, uzrokujući time Bluetooth audio mucanje.

Na primjer, kada je riječ o računalima, Bluetooth audio mazanje može biti uzrokovan smetnjama signala. Uređaji poput bežičnih telefona, beba monitora i mikrovalnih pećnica mogu poremetiti Bluetooth signal, jer svi uređaji rade u istom frekvencijskom području. Da biste riješili taj problem, možete pokušati promijeniti kanale na bežičnoj mreži. Također, možete smanjiti broj aktivnih Bluetooth uređaja spojenih na računalo.

Korisnici Maca također mogu doživjeti audio momenut kad uključe značajku prijenosa na svojim uređajima. Sve što trebate učiniti u ovom slučaju je da ga isključite. Nadalje, vaše računalo može prepoznati vaš Bluetooth uređaj kao zvučnik i bežičnu slušalicu. Da biste to riješili, isključite slušalicu, a zatim ga odaberite kao bežični zvučnik.

Mobilni uređaji mogu doživjeti audio mazanje kad su upareni s audio sustavom automobila. uobičajeni popravak ovog problema bio bi očistiti predmemorijske datoteke na pametnom telefonu. Ako tražite rezoluciju za određeni uparivanje telefona s određenim, dobro je potražiti online forume telefonske marke i telefonskog operatera.

Također pročitajte: Kako Samsung pada loptu na nigerijskom smartphone tržištu

Sada, budući da se većina bežičnih uređaja povezuje s raznim drugim uređajima putem Bluetootha, mogu biti slučajevi kada je određena mobilna aplikacija povezana s slušalicama problem. Ako upotrebljavate bežične slušalice s mobilnom aplikacijom, uvijek provjerite je li operativni sustav ažuriran te imate najnoviju verziju mobilne aplikacije za slušalice.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar