Glavni » general » Evo kako napraviti videozapis s vremenom

Evo kako napraviti videozapis s vremenom

general : Evo kako napraviti videozapis s vremenom

Vremenski prekid videozapisa je dugi videozapis koji se ubrzava. Uobičajeni primjeri videozapisa koji traju vremensko razdoblje uključuju premještanje oblaka, zalazak sunca, kretanje prometa i rast bilja. Vremenski prekršajni videozapisi izvrsni su za objavljivanje na mjestima za razmjenu videozapisa kao što su Instagram, YouTube i tako dalje, jer oni čine za vrlo zadivljujuće gledanje. Možete izraditi vlastiti vizualno nevjerojatan videozapis s vremenom bez ništa više od vašeg Android telefona. Sve što trebate učiniti je staviti telefon na jedno mjesto na duže vrijeme.

Da biste napravili vremenski prekid videozapisa, trebali biste dugo vremena staviti telefon na neprilagođeno mjesto. Zato biste trebali upotrebljavati stari telefon koji više ne upotrebljavate. Na taj način, ne biste trebali biti bez telefona. Očito biste trebali telefon s dobrom kamerom. No, najvažnija stvar koju trebate je aplikacija koja prolazi kroz vrijeme, osim ako vaš fotoaparat telefona već nema značajku. U tom slučaju, otvorite fotoaparat, prebacite na način rada fotoaparata na Time Lapse ili Hyper Break. Međutim, ako vaš telefon nema tu značajku, ne brinite. U Trgovini Google Play postoji nekoliko aplikacija s prekidima u dobrom vremenu.

Sada, da biste napravili vremenski prekid videozapisa, potreban vam je predmet. Sve što se polako kreće je dobar predmet. To može biti kretanje oblaka, zgrada koja se konstruira, postavljanje sunca ili prometna ulica. Također trebate stabilno mjesto za postavljanje telefona. Tronožac s držačem za telefon je u redu, ali ga zapravo ne morate koristiti. Možete upotrijebiti doslovno bilo što za podizanje telefona.

Također pročitajte: Glo je 'leži' BlackBerry servis za brigu o kupcima

Isto tako, neke aplikacije omogućuju prilagodbu intervala okvira i brzine. Ovo je količina vremena između snimljenih okvira. Za kratke videozapise trebat će vam kraći interni interval, a za duže videozapise potrebni su vam dulji interval. Nakon što ste sve postavili, sve što trebate učiniti je pogoditi Snimanje i čekati. Za najbolje rezultate snimite dugo vremena.

Preporučeno
Ostavite Komentar