Glavni » general » Evo kako ispraviti pogreške aktivacije iPhonea

Evo kako ispraviti pogreške aktivacije iPhonea

general : Evo kako ispraviti pogreške aktivacije iPhonea

Jedna od prvih stvari koje biste trebali učiniti kada kupite iPhone je da ga aktiviraš. Međutim, ponekad kada pokušate aktivirati uređaj, dobivate poruku o pogrešci koja kaže da ne možete aktivirati svoj iPhone sada. To znači da je nešto pošlo po zlu s procesima koji povezuju vaš iPhone s Appleovim poslužiteljima. Da biste aktivirali zaključani iPhone, vjerojatno ćete morati pronaći izvornu SIM karticu za mrežu koju ste je kupili. Međutim, postoje i drugi načini za ispravljanje pogrešaka aktivacije iPhonea nakon ažuriranja softvera.

Postoji mnogo razloga zašto se vaš uređaj ne može aktivirati. Evo što učiniti kako biste ispravili pogreške aktivacije iPhonea:

  1. Ponovo pokrenite uređaj: ovaj popravak radi na mnogo problema na uređaju. Samo držite gumb Napajanje dok se ne pojavi klizač, a zatim ga pomaknite da biste isključili uređaj. Zatim ponovno držite gumb Napajanje kako biste ga ponovno uključili.
  2. Ponekad se poruka o pogrešci na vašem iPhoneu jednostavno može dogoditi zbog problema s Appleovim poslužiteljima. Samo pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo. Možete ukloniti SIM karticu i vratiti je, a zatim pokušajte ponovo.
  3. Provjerite mrežnu / WiFi vezu. Može biti da imate lošu vezu, u kojem slučaju možete pokušati s drugom mrežom.
  4. Provjerite je li SIM kartica otključana. Ako nije, ne možete otključati uređaj. U tom slučaju, obratite se mrežnom operateru izvornog SIM kartice i zamolite ih da aktiviraju uređaj.
  5. Vraćanje putem iTunes-a: ako ništa drugo ne funkcionira, pokušajte vratiti uređaj putem iTunes-a. Spojite iPhone na računalo putem USB-a, a zatim pokrenite iTunes. iTunes će otkriti uređaj i zatražiti da ga obnovi. Dovršite restauraciju i pokušajte ponovno aktivirati uređaj.
  6. Aktivirajte putem iTunes: Spojite uređaj na računalo i pokrenite iTunes. Kada otkrije vaš iPhone, slijedite korake kako biste ga aktivirali putem iTunes.
  7. Ako ništa drugo ne funkcionira, uzmite uređaj Apple Careu da vam pomogne u aktiviranju.
Također pročitajte: Službeni Dropbox aplikacije dolaze na Windows pametne telefone i tablete
Preporučeno
Ostavite Komentar