Glavni » general » Evo kako zaobići zaslon za zaključavanje Android

Evo kako zaobići zaslon za zaključavanje Android

general : Evo kako zaobići zaslon za zaključavanje Android

Ako ste slučajno zaključali svoj smartphone, nema razloga za alarm. Možete zaobići zaključavanje telefona; to je samo pitanje poznavanja alata za zapošljavanje. Postoji nekoliko načina da zaobiđete Android Lock Screen. Evo nekih od njih koje možete koristiti:

  1. Upravitelj Android uređaja: ovo je najjednostavniji način za zaobilazivanje zaslona za zaključavanje Android. sve dok ste prijavljeni na svoj Google račun na telefonu, sve što trebate učiniti je otići na android Device manager na računalu. Odaberite uređaj za otključavanje, a zatim taknite Lock. To će poništiti zaključavanje vašeg telefona i zaključati telefon s novim kodom. Pomoću ovog koda možete otključati telefon.
  2. Ako postavite Smart Lock na uređaj, ne morate se brinuti ako se zaključate. Sve što trebate učiniti jest dovesti uređaj na sigurnu lokaciju koju postavite ili prepoznati uređaj. To će se otključati.
  3. Neki proizvođači pametnih telefona stavljaju sigurnosni softver na zasebni uređaj. Dobar primjer je Samsungovo Find My Mobile. Moraš to unaprijed postaviti da bi mogao raditi za tebe.
  4. ako koristite uređaj sa sustavom Android 4.4 Kitkat ili niže, sve što trebate učiniti da biste poništili zaporku unesite pogrešan kôd pet puta. Time se pojavljuje stranica previše pokušaja, od vas će se tražiti da unesete adresu e-pošte i zaporku povezanu s vašim Google računom.
  5. Ako sve te opcije ne uspiju, možete izvršiti tvorničko poništavanje uređaja. Time će se izbrisati svi podaci na vašem telefonu, ali barem će se uređaj otvoriti. To bi se trebalo koristiti samo kao posljednje sredstvo.
Također pročitajte: Ntelov VOXHD aplikacija omogućit će vam pozivanje i tekst preko LTE-a
Preporučeno
Ostavite Komentar