Glavni » general » Evo privlačnog prijenosnog računala, Gigabyte Aero 15

Evo privlačnog prijenosnog računala, Gigabyte Aero 15

general : Evo privlačnog prijenosnog računala, Gigabyte Aero 15

Gigabyte Aero 15 izgleda slično bilo kojem drugom prijenosnom računalu. Uklonite svijetlo narančasti poklopac, a prijenosno računalo izgleda prilično uobičajeno. Međutim, Aero 15 se ističe s mnogo svojih vršnjaka s prikazom. Prijenosno računalo ima strašan zaslon od ruba do ruba i može reproducirati boje u stvarnom životu, zahvaljujući tehnologiji X-Rite integriranoj u uređaju.

Specifikacije na prijenosnom računalu nisu sasvim jedinstvene. Na primjer, postoji mnogo drugih prijenosnih računala koja imaju Intel Core i7 procesor. Međutim, to ne znači da se Aero 15 mora vidjeti. Uređaj također dolazi s NVIDIA GeForce GTX 1060 grafička kartica, što je sasvim izjava u pogledu grafike. Također dolazi s 15-inčnim HD zaslonom. Međutim, značajka stand-by Gigabyte Aero 15 je certifikat X-Rite Pantone na zaslonu. Gigabyte i X-Rite Pantone razvili su verziju tvorničkog kalibracijskog procesa koji vam omogućuje da vidite realnije boje na zaslonu. To znači da ne morate poništiti postavke boja.

Laptopa ima uglačan dizajn aluminija s jasnim narančastim vanjskim cover.it također ima puni paket priključaka, uključujući Thunderbolt i HDMI priključke. Još jedna značajka koja bi svakako pobijedila korisnike je vijek trajanja baterije. Izvješća sugeriraju da Gigabyte Aero 15 ima vijek trajanja baterije u prosjeku za sedam i pol sati. Budite sigurni da ako igrate igre na ovom uređaju nećete morati prerano pronaći izvor napajanja.

Aero 15 prodaje za 1.899 dolara. U trećem tromjesečju dolazi model UHD 4K, pa je potrebno više paziti.

Također pročitajte: Glo Internet Modem sada N5, 000 ... više podataka o planovima paketa

GIGABYTE AERO 15 PUNI SPECIFIKACIJE

  • NVIDIA GeForce GTX 1060 grafika
  • Intel Core i7 procesor
  • Okvir od 5 mm
  • X-Rite Pantone certificirani zaslon
  • 6-inčni HD 1, 920 × 1, 080 ili UHD 3, 840 × 2, 160 zaslon
  • 1 kg
  • RGB tipkovnica s pozadinskim svjetlom
  • Aluminijska šasija

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar