Glavni » general » Ovdje Jedan slušalice su prvo u audio-orijentiranoj povećanoj stvarnosti

Ovdje Jedan slušalice su prvo u audio-orijentiranoj povećanoj stvarnosti

general : Ovdje Jedan slušalice su prvo u audio-orijentiranoj povećanoj stvarnosti

Sigurno ste sigurno čuli sve o Google Glassu. To je u osnovi par povećanih naočala. Povećana stvarnost je sada stvar, stvarčice; svatko sada želi komad tog novčanog novca. Stoga, svaki tehnološki div koji vrijedi slušati ulaže u neki oblik povećane stvarnosti. Međutim, većina tih momaka usredotočena je na stvaranje ove stvari za oči. Unesite Doppler Labs, američku tvrtku koja je stvorila Here One slušalice za uši, prve povećane slušalice za uši. Pričekajte, nemojte proliti još kavu.

Here One slušalice su slične Apple Airpods mi volimo mrziti. Međutim, to ide nekoliko koraka dalje nego samo prženje sramotne glazbe u uho. Sada možete izgledati kao dork i čuti točno ono što želite čuti. Uglavnom, to je računalo u uhu s pametnim sposobnostima slušanja. Ovi pupoljci će promijeniti vaš doživljaj slušanja; sada možete udobno slušati svoju omiljenu glazbu tijekom razgovora s prijateljima, a jasno ćete čuti. Izbacite kavu sada.

Ovdje je jedan pojačani ušna slušalica

Znate kako ste oduvijek željeli slušati svoje omiljene pjesme dok putujete na posao, ali zvuk vozila na cesti uvijek dolazi? Here One će potpuno filtrirati pozadinsku buku. Zapravo, recenzije opisuju iskustvo kao "puše". Također, slušalice su fantastične za pojačavanje zvuka koju zapravo želite čuti.

Prema jednom recenzentu, "slušanje glazbe s Hereom osjeća se kao da puše po palubi karata. Otkrit ćete da ima više pjesama za koje ste mislili da dobro znate ". Pa, ako se ovo odnosi na nešto slično: "moći ćete čuti sve pojedine instrumente kao jasno kao da su upravo tu s tobom", onda sam u. Oh, pričekajte - to je upravo ono što slušalice rade. Nadalje, slušalice za uši mogu staviti zvuk u ispravan prostor. Ako netko govori iza vas dok nosite ove slušalice, čut ćete ih iza vas. Čovječe, to je tako cool.

Također pročitajte: Virtualna stvarnost (VR) vs povećana stvarnost (AR): Što biste trebali znati

Čovječe, ovdje jedan slušalice zvuče kao stvarno cool komad tehnologije da se okolo. Kad bih samo negdje imao 300 dolara., ,

Preporučeno
Ostavite Komentar