Glavni » general » Ovdje je pobjednik Infinix Hot 2 iz našeg #MobilityGiveaway natjecanja

Ovdje je pobjednik Infinix Hot 2 iz našeg #MobilityGiveaway natjecanja

general : Ovdje je pobjednik Infinix Hot 2 iz našeg #MobilityGiveaway natjecanja

Naš #MobilityGiveAway natjecanje napokon je završen. Sveukupno imamo 1.286 unosa. Cijenimo sve koji su sudjelovali. Konačno, vrijeme je da odaberete pobjednika. Proces je jednostavan: softver koji pokreće natjecanje i prikuplja sve sudionike i zapise je ono što koristimo. Samo jedan pritisak na gumb i pobjednik nasumično je odabran i predstavljen nam.

Međutim, prije nego što objavimo pobjednika, ne možemo pomoći spomenuti jednog sudionika koji je osvojio naša srca samo silom teškog rada. Svakodnevno je stalno tweetovao i dijelio ne samo o podijelu, već je u stvari postao veleposlanik Mobility Arene, dijeleći naše članke posvuda. Probudili smo se da ga vidimo dijelimo. Dijelio je cijeli dan, a kad smo išli u krevet, on je još uvijek dijelio. Dok je pobjednik natjecanja više stvar sreće, također vjerujemo u nagrađivanje napornog rada. Kao takav, zadovoljstvo nam je nazvati Darlington_Daniel'z (@inspiredDanielz) kao veleposlanik MobilityaArena.com. Za idućih šest mjeseci (od siječnja do lipnja 2016.), njegova će mobilna linija biti dodijeljena mjesečnom iznosu od N1, 000. Hvala, inspirirala Danijel! Osvojili ste naše srce. Molim vas, DM broj mobitela.

A pobjednik je….
Sada, na malo što ste svi čekali. Gurnuli smo taj gumb, a naš dobrovoljni dobitnik je Twitter korisnika Lagos-a, Tinateenna (@ teenna28) koji nas je pratio 22. listopada i istog dana poslao još dva zapisa. Čestitam, Tinateenna! Božić je došao rano!

Kontaktirat ćemo Tinateenu e-mailom i dogovoriti joj da dobije Infinix Hot 2. Čim imamo fotografiju Tinateenna i njezinog Infinix Hot 2, objavit ćemo za sve vidjeti. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali. Na putu imamo više sjajnih stvari, stoga čitajte svoj omiljeni blog o svim mobilnim sadržajima.

Također pročitajte: Moboplayer: Jedan za multitasker
Preporučeno
Ostavite Komentar