Glavni » general » Ovdje je dobitnik nagrada MobilityArena OUKITEL K6000 Plus

Ovdje je dobitnik nagrada MobilityArena OUKITEL K6000 Plus

general : Ovdje je dobitnik nagrada MobilityArena OUKITEL K6000 Plus

Bio je zanimljiv mjesec ovdje na MobilityArena. Kolovoz je bio još jedan mjesec, a sada smo spremni s imenom OUKITEL K6000 Plus Giveaway pobjednika .

Nastavili smo nekoliko izdanja na MobilityArena.com tijekom godina. Ovo je prvi put da koristimo sustav koji nagrađuje čisti čvrsti rad (bez sreće), a moram reći da je to bilo vrlo zanimljivo.

Od onih koji su počeli od početka, ali su se opustili do posljednjeg tjedna kada su se probudili pokušati nadoknaditi izgubljeno vrijeme, onima koji su bili ovisni o čistoj sreći i božanskoj naklonosti, kada su pravila bila jasna da je podijela zasnovana na nagradni sustav, na nekoliko "pametnih" osoba koje su pokušale igrati sustav. Tada su postojali oni koji ne slijede pravila i koji su aktivni bez da su registrirani.

Postoje mnogi čimbenici koji utječu na uspjeh i neuspjeh. Postoji također širok raspon ljudskog ponašanja i odgovora. Gledanje kroz podatke iz našeg stalnog podijela otkriva.

Konačno, dano je završilo i vrijeme je da najavljujemo ime osobe koja putuje kući s OUKITEL K6000 Plus smartphoneom. Naporno je radio od početka kampanje i ostao dosljedan. I zaradio je više MobilityPointa nego bilo tko drugi u igri (imam više nego što ima, ali onda se ne kvalificiram). Pa tko je naš OUKITEL K6000 Plus dobitnik nagrada?

* Drum roll *

Pobjednik dobitnika OUKITEL K6000 Plus

Zadovoljstvo mi je najaviti da je Araoye Gbadebo pobjednik ovog dara . Čestitamo. Dobro ste odigrali ovu igru ​​i zaslužili ste pobijediti. Ovo je kako je Araiye postigao protiv najbližih natjecatelja ***:

  1. Araoye Gbadebo : 1, 233
  2. Deji : 544
  3. Kaylese Emele : 491
  4. Suleiman : 303
  5. Nwachukwu Augustina : 283
Također pročitajte: Kylie Jenner modelira Appleove luksuzne slušalice

*** iz ovog grafikona isključili smo članove tima MobilityArene.

Araoye će dobiti poruku e-pošte od nas formalno čestitajući mu na njegovu pobjedu i komuniciranje detalja o tome kako da preuzme njegov paket od nas. Čestitke Araoyeu.

Preporučeno
Ostavite Komentar