Glavni » general » Evo nekih nepotrebnih aplikacija na vašem pametnom telefonu

Evo nekih nepotrebnih aplikacija na vašem pametnom telefonu

general : Evo nekih nepotrebnih aplikacija na vašem pametnom telefonu

Postoje aplikacije koje ne možete učiniti bez vašeg smartphone uređaja. Isto tako, postoje aplikacije koje vam nisu potrebne na uređaju. Kada imate puno tih nepotrebnih aplikacija, oni troše prostor za pohranu i vijek trajanja baterije. Evo nekoliko aplikacija koje morate odmah deinstalirati:

  1. Aplikacije koje tvrde da će spremiti RAM: Ove aplikacije zatvaraju druge aplikacije koje se pokreću u pozadini. Međutim, to vam ne štedi RAM, jer se one zatvorene aplikacije i dalje pokreću, a to zauzima memorijski prostor i bateriju. Stoga je gubitak vremena i prostora za instaliranje tih aplikacija za spremanje RAM-a.
  2. Aplikacije koje se odnose na čišćenje telefona: ove aplikacije tvrde da će poboljšati učinkovitost čišćenjem podataka spremljenih u predmemoriji na vašem pametnom telefonu. Ne trebate aplikaciju da to učini za vas. Sve što trebate učiniti je otvoriti Postavke> Pohrana> Podaci spremljeni u memoriju. Tamo možete očistiti predmemoriju kad god to smatrate neophodnim.
  3. Antivirusne aplikacije: kada preuzimate aplikacije iz Trgovine Google Play, već su prikazane za viruse i zlonamjerne programe. Čak i nakon što ih instalirate, Google se i dalje automatski provjerava s Trgovinom Play. Ove antivirusne aplikacije korisne su samo ako preuzmete aplikacije izvan Trgovine Play. Ne mogu dezinficirati vaš smartphone.
  4. Štedljivači baterije: ove nepotrebne aplikacije funkcioniraju na isti način kao i RAM pojačivači. Oni samo zatvaraju aplikacije koje se pokreću u pozadini, no svejedno se ponovno pokreću. To poništava svrhu aplikacije za uštedu baterije. Stvar je, zapravo, da poveća životni vijek baterije, morate smanjiti potrebu za energijom operacijskog sustava i sve pokrenute aplikacije i usluge. Ne možete to učiniti bez korijenskog pristupa, a to znači da uobičajene aplikacije zapravo ne mogu uštedjeti vašu bateriju.
  5. Proizvođač bloatware: postoje neke aplikacije koje dolaze unaprijed instalirane s nekim pametnim telefonima. Većina tih aplikacija potpuno je beskorisna. Međutim, ne možete ih deinstalirati. Najbolje je da ih izbrišete iz ladice aplikacije i onemogućite ih.
  6. Deinstalirati bilo koju drugu aplikaciju koju možda ne upotrebljavate.
Također pročitajte: Kako promijeniti svijet

Preporučeno
Ostavite Komentar