Glavni » general » Pomoć Pratite izbore u 2011. koristeći se telefonom

Pomoć Pratite izbore u 2011. koristeći se telefonom

general : Pomoć Pratite izbore u 2011. koristeći se telefonom

Nedavna izjava glavnog inspektora policije da Nigerijci ne bi smjeli fotografirati sa svojim mobilnim telefonima tijekom predstojećih izbora u travnju 2011. moraju biti nacionalna zabrinutost. Osim toga, jednostavno smrdi ribu. Kako policijski šef može pokušati zabraniti alat koji bi trebao pomoći korisnim korisnim informacijama da bi dobio posao održavanja zakona i reda ispravnije? Možda ima više toga nego što se susreće s okom?

Egipat, Tunis, Svatko?
Nedavni događaji u zemljama kao što su Egipat i Tunis pokazali su moć suvremenog mobilnog telefona. Kada kažemo da je mobilni telefon inherentno superiorniji od računala, mi ne opterećujemo pogrešnu ideju. To je istina - uvijek-na, izuzetno prenosiv i višenamjenski, vrlo malo uređaja moglo je pomoći da se omogući politička revolucija koja se dogodila u tim narodima.

Ovdje u Nigeriji, iako se takva revolucija ne događa (još), mobilni telefon će pomoći pokrenuti novu fazu izbornog praćenja. I nikakva direktiva IG ili bilo tko drugi u vlasti neće zaustaviti ovo. Ustav ove zemlje je jasan o slobodi građana, a nitko ne smije dopustiti da izjave iz IG-a od njih zadrže fotografiranje, snimanje videozapisa i slanje ažuriranja putem mobitela iz glasackih kabina diljem zemlje.

Ovime vas potičemo da preuzmete i instalirate aplikaciju ReVoDa na telefonima za izvještavanje o detaljnim informacijama o događajima na vašim biračkim kućicama.

ReVoDa omogućava biračima da se prijavljuju kao nezavisni promatrači građana iz njihovih jedinica za birače diljem Nigerije, nakon što su registrirani za određivanje njihovog broja mobitela, imena i broja biračkih mjesta na određene lokacije. Ona također omogućuje EiE Nigerija da šalje relevantne informacije o izbornom procesu registriranim korisnicima. Možete preuzeti aplikaciju ReVoDa.

Također pročitajte: Gionee M6S Plus Specifikacije: Ima 620 mAh čudovište baterije

Osim upotrebe ReVoDa, od noći u petak, 1. travnja, Mobility Nigerija će objaviti ažuriranja koja su nam poslali čitatelji događaja na biračkim mjestima diljem zemlje. Moći ćete izravno objavljivati ​​svoje komentare, slati e-poštu u svoje slike i videozapise ili poslati ažuriranja putem osnovnih SMS poruka. Ideja je da imate priliku iskoristiti moć mobilnog telefona kako bi se stvari dogodile

Ostvarimo to!

Preporučeno
Ostavite Komentar