Glavni » general » Pomozite! Postavljanje e-pošte za BlackBerry: nevažeća adresa e-pošte ili zaporka

Pomozite! Postavljanje e-pošte za BlackBerry: nevažeća adresa e-pošte ili zaporka

general : Pomozite!  Postavljanje e-pošte za BlackBerry: nevažeća adresa e-pošte ili zaporka

Od prošlog petka, borim se s postavljanjem e-pošte na tatu BlackBerry 9360. Imajte na umu da je on koristio ovaj uređaj i istu e-poštu na njemu već mnogo mjeseci. Bio sam taj koji je postavio za njega i stvari su radile bez problema. Do prošlog tjedna kada mu je BlackBerry obavijestio da mu je adresa e-pošte ili lozinka tvrtke nevažeća.

Također imam pristup računu korporativnog hostinga. Provjerili smo da su pojedinosti za prijavu e-pošte ispravne. Pokušajte ponovno postaviti: istu pogrešku. Ponovno postavljam lozinku i ponovno pokušavam postaviti: istu pogrešku. Imam kolegu da pokušava postaviti istu poruku e-pošte na BlackBerry: ista pogreška. Ručno sam unio postavke: ista pogreška.

Međutim, mogu se prijaviti na istu adresu e-pošte putem web-pošte. Također sam mogao postaviti isti račun e-pošte na Lumia 610 bez ikakvih problema, i to dobro funkcionira. Čini se da je problem strogo BlackBerry. Napominjemo da BIS radi dobro na uređaju. Mogu koristiti BlackBerry World i ažurirati aplikacije, koristiti BBM i druge povezane aplikacije. Sam bio u mogućnosti postaviti svoju osobnu e-poštu na 9360.

Ima li itko tko je s BlackBerryom susreo takve stvari ili tko ima ikakvu ideju kako to riješiti? Hvala unaprijed.

Preporučeno
Ostavite Komentar