Fat Burner Hellfire EPH 150

Американската горелка за мазнини въз основа на активната формула EPH, която има подобен ефект като комбинацията от аспирин, ефедрин и безводен кофеин, по своята същност е термогенен и стимулиращ ЦНС. Hellfire EPH 150 постига добри резултати дори при липса на интензивни физически натоварвания. Ускорява метаболизма, подпомага благосъстоянието и помага да не се губи концентрация.

съдържание

  • 1 Hellfire EPH Състав
  • 2 Как да приемате Hellfire EPH 150
  • 3 странични ефекти
  • 4 отзива

Състав на Hellfire EPH

В продукта няма химикали. Той съдържа изключително компоненти от растителен произход, всеки от които усилва и допълва действието на другия. Мазнината горелка включва:

  • Безводен кофеин. Има възбуждащ ефект върху парасимпатиковата нервна система. Перфектно потиска апетита. Помагайки за поддържане на яснотата на мисълта и концентрацията, тя не само подобрява качеството на тренировките, но и ви позволява да се движите много по-активно в ежедневието.
  • DMAA - екстракт от здравец Той има пряк ефект върху адренергичните рецептори, присъстващи в мастните клетки, като стимулира процесите на изгаряне на мастни натрупвания. Той перфектно тонизира и е особено ефективен преди тренировката.
  • Efedran. Този аналог на ма-хуанг повишава температурата на човешкото тяло, което от своя страна води до ускоряване на метаболизма. В допълнение, веществото зарежда със сила.
  • Екстракт от зелен чай. Той стимулира изгарянето на мазнини, помага за постигане на отлични резултати в борбата с излишните килограми и проявите на целулит, укрепва стените на кръвоносните съдове, подобрява кръвообращението. Има същия ефект както при краткосрочна, така и при дългосрочна употреба.
  • Сърдечен Сида (екстракт) . Има лек инхибиращ ефект върху апетита, нормализира и подобрява храносмилателните процеси.

Комплексът от тези вещества има мощен ефект и спомага за отслабване.

Как да приемате Hellfire EPH 150 правилно

Подобно на препоръките за много други популярни изгарящи мазнини на базата на DMAA с ефедрин. Една капсула се пие сутрин на празен стомах. Най-добре 30-45 минути преди закуска. Повечето спортисти в този момент изпълняват кардио, което позволява да се увеличи изгарянето на мазнини. Второто хапче започва да се приема от четвъртия ден на курса. Пие се на празен стомах, или преди следобедна закуска, или преди обяд.

Отслабването с горелка за мазнини изисква пълно изключване от диетата на кафе, чай, алкохол. След спиране на приема, хепатопротекторите са задължителни и се въздържат от стимуланти за известно време. Максималната продължителност на курса е два месеца (8 седмици). По-дългият прием води до адаптиране на организма към действието на лекарството, както и до възможно развитие на тежка депресия след отказ.

Честотата и енергичността често се усещат на 20-та минута след прилагане. Някои могат да имат по-бърз пулс и повишено налягане.

Странични ефекти

Ако човек е напълно здрав, температурата и налягането могат да се повишат. При хора, страдащи от проблеми със сърцето и нервната система, имащи заболявания на черния дроб и бъбреците, те могат да се влошат. Мастната горелка е забранена за употреба от лица под 18 години, жени по време на бременност и кърмене, страдащи от безсъние, заболявания на стомашно-чревния тракт, бъбреците, сърцето и черния дроб.

Отзиви

Те свидетелстват за доста добри резултати, но според мнозина стимулиращият ефект на Черната мамба е по-силен. Лекарството помага за изгаряне на мазнини, чудесно за тези, които се занимават със силова тренировка.

В САЩ екстрактът от здравец е забранен, тъй като е хепатотоксичен. Това беше причината за промяната в етикета, в която тази съставка липсва. Според продавачите обаче съставът е останал същият, само текстът върху опаковката се е променил.