Glavni » general » Hearts for Stars: Twitter zamjenjuje "Favorites" sa "Voli"

Hearts for Stars: Twitter zamjenjuje "Favorites" sa "Voli"

general : Hearts for Stars: Twitter zamjenjuje "Favorites" sa "Voli"

Twitter zamjenjuje gumb Favoriti s Likes. To u osnovi znači da više nećete vidjeti ikonu zvjezdice, već ćete vidjeti tamo "srce". Promjena je najavljena danas u blogu od strane Akarshan Kumara, voditelja proizvoda na Twitteru.

Mi promijenjujemo ikonu zvijezda za favorite u srce i mi ćemo ih zvati sviđanja. Željeli bismo Twitter učiniti jednostavnijim i korisnijim, a znamo da je zvijezda ponekad bila zbunjujuća, osobito novim korisnicima. Moglo bi vam se svidjeti puno stvari, ali ne i sve što može biti vaš omiljeni.

Srce, nasuprot tome, univerzalni je simbol koji rezonira preko jezika, kultura i vremenskih zona. Srce je izražajnije, omogućujući vam da prenesete niz emocija i lako se povezujete s ljudima. I u našim testovima smo otkrili da su ga ljudi voljeli.

Možeš reći puno srca. Predstavljamo novi način prikazivanja osjećaja na Twitteru: //t.co/WKBEmORXNW pic.twitter.com/G4ZGe0rDTP

- Twitter (@twitter) 3. studenog 2015

Nova značajka se danas razvija. Twitter za iOS i Android, twitter.com, TweetDeck, Twitter za Windows 10, kao i stare tweetove preko Interneta.

Preporučeno
Ostavite Komentar