Glavni » general » Srčani udar Dataholic - 1. dio

Srčani udar Dataholic - 1. dio

general : Srčani udar Dataholic - 1. dio

Pozdrav, Moje ime je Cyril HardChild i ja sam podatkovni. (Hi Cyril).

Evo definicije podatkovne mape iz Moovog rječnika Geekspeaka :

Podaci-holic
imenica
: kompulzivni potrošač internetskih podataka

Podrijetlo : podaci + gdjeic.

Posljednjih nekoliko godina stigao sam u krevet sa svim mobilnim pružateljima usluga u zemlji. Nisam mobilna drolja, ali izaći ću iz zlostavljanih odnosa nakon što zlostavljanje počne. Još uvijek imam sve SIM-ove iz ovih tvrtki, ali samo smo poznanici ovih dana. Ništa više. Nedavno sam se razbio sa svojom najnovijom tvrtkom za mobilne podatke. Stajali smo gotovo godinu dana. Dopustite mi da vam dajem nisko-dolje ....

Ne tako davno, na sceni se pojavila određena podatkovna tvrtka "lemon zelena i crna logotip". Ušli su i rekli da su sve prave stvari, djelovale pravi letovi, učinile takvim da biste lako mogli dobiti brojeve. Slijedio sam njihovu pjesmu sirena u Ceddi Plazau i upoznala najljepše ljude koji su ikada imali potrebu za korisnicima.

Vrlo lijepi momci za njegu pomogli su mi odabrati prilagođeni broj, tako mi se tako lijepo pisao o tome na blogu koji više ne mogu pronaći. Rekao sam ljudima, tvrtkama, prijateljima, Nigerijima, Posjećivanjem raseljenih osoba o mom iskustvu. Dogovorila sam uvod u moju sferu utjecaja. Izvan ruke, mogu računati 26 SIM aktiviranja u mojoj neposrednoj obitelji zbog tog prvog dojma.

Bilo je to ljubav prema aktiviranju SIM-a. Ovo je bio prvi SIM koji sam stavio u telefon koji je omogućen za podatke, bez ikakvih čarobnih kodova. Tada sam imao BlackBerry 8700 koji nikada nije bio povezan s mrežom. Kad je ovaj Oh-Hate-Oh-Ninjas došao, skočio je na internet kao što su njegove hlače bile na vatri.

Također pročitajte: Batman Edition Samsung Galaxy S7 Edge je sve nijanse strašan!

Na početku nismo se bavili razmjenom podataka jer nisam bio na mom najnovijem raspadu. Njihov besplatni podatkovni dodatak zadržao je pravednu količinu zadirkivanja kako bi me zanimao.

Zatim su mi predložili uslugu "DizzyBlez" u MMA 2 Airport Lounge u Lagosu. Odjednom sam bio na Cloud 9. Bio sam Skyping bez razbijanja tijekom preuzimanja filmova, serije, stripova i glazbe. Prijedlog je došao u 1 Golf Bravo podataka.

Sve je bilo dobro. Bio sam na brzoj traci. Život ne može biti bolji, zar ne? Pravo. Ali morate čekati drugi dio moje mini serije kako bi saznali vrtoglave pojedinosti. Družiti.

Preporučeno
Ostavite Komentar