Glavni » general » Vodeći da prisustvujete # YTech100 i TechCabal bojnom polju

Vodeći da prisustvujete # YTech100 i TechCabal bojnom polju

general : Vodeći da prisustvujete # YTech100 i TechCabal bojnom polju

Prije nekoliko tjedana primio sam pozivnicu e-poštom s temom: "Čestitam: Ndani TV poziva vas kao jedan od 100 najinovativnijih u Nigerijskom tehničkom prostoru". U uvodnom dijelu izjavio je:

Naši urednici sa zadovoljstvom su odabrali i pozvali vas kao jedan od 100 najutjecajnijih u Nigerijskom tehnološkom prostoru - vozeći najinovativnije ideje, robne marke i trendove u eko-sustavu. Ovaj događaj predstavio je Ndani TV, vodeći vodeći online televizijski kanal Afrike.

# YTech100 je koktel i umrežavanje u čast najsvjetlijih i najboljih imena u Nigerijskom tehnološkom eko-sustavu.

Očigledno, lijepi ljudi na Ndani TV i YNaija misle da sam bio pametan, inovativan i utjecajan na ovim ulicama. Znaš što sam učinio? Brzo sam poslao odgovor da zahvalim organizatorima za čast i poziv, te da potvrdim pohađanje prije nego što su shvatili da su pogriješili i poslali mi e-poruku za nastavak prekinutog poziva. Dakle, daleko, čini se da nisu promijenili mišljenje. Yay! Ja ću biti rock zvijezda!

Ali ozbiljno, mrežne događaje me zanemaruju. Obično ima toliko lica (i losim sam s licima). Tako puno ljudi. Obično sjedim na mjestu. Da; Ja sam neobična mješavina. S jedne strane, mogu se pojaviti kao odlazni; ipak, dolje pod, ja stvarno sam nešto od recluse. Dok sam jučer bio kod Code Reda, jučer sam tweetirao da sisati na umrežavanje i netko je odgovorio u šoku kako se pita kako mogu s Twitter ručkom kao @Mister_Mobility. Priča mog života. Događaj je bio užurban s mnoštvom žena (i nekoliko muškaraca) razgovor i sve, ali sam proveo 95% od dva i pol sata je pokrenut na na moj stolac.

Također pročitajte: Više od 70% Androida još uvijek zauzima uređaje KitKat i JellyBean

U međuvremenu, netko poput g. Bankola bio je prirodan. Bio je tu i tamo, i gore i dolje. Bio je posvuda i činilo se da zna sve! Trebam dobiti prijenos krvi ili nešto od tog tipa. Sada je dobro vrijeme za slanje golemog poziva ljudima kao što su Blossom Nnodim, Toyin Arowolo i Babs Okubote koji su zadržali krv teče u mojim žilama i jučer su me držali od zamrzavanja do smrti.

Natrag na YTech100, događaj samo za pozivnicu održat će temu rasprave oko "Nigerijskog tehničkog prostora: ekološkog sustava ili mjehurića", nakon čega slijedi koktel. Dakle, želim sreću dok prelazim na Ytech100, nadajući se da organizatori i dalje imaju moje ime na popisu gostiju. Da; i ovdje se nadam da ću doista doći do umrežavanja. O da; i kad sam završio tamo, prelazim na mirno sjediti na TechCabal bojnom polju.

Bit će zanimljivo vidjeti što će predstaviti sedam startupa koji su napravili popis finala. Tko se može vratiti kući s 20.000 $ glavnom nagradom? Pogledajte ovaj prostor.

Preporučeno
Ostavite Komentar