Glavni » general » HD video snimanje na Nokia E7

HD video snimanje na Nokia E7

general : HD video snimanje na Nokia E7


Nokia E7 može biti uređaj usmjeren na poslovanje i ima samo 8 megapikselni fotoaparat s fokusom, ali ne dopustite da vam to zavarava o mogućnostima snimanja videozapisa. Ovaj elegantni aluminijski messenger omotava HD video zapis koji je svjež i jasan, a snimanje zvuka jednako je dobro.

E7 fotoaparat nudi stabilizaciju videozapisa i omogućuje zumiranje do 3x kad snimate 720p rezoluciju pri 25 fps bez gubitka kvalitete videozapisa. Nokia E7 zapisi u MP4 formatu. Ovo je isječak s video snimke koju sam napravio tijekom vikenda.

Kamera nije tako izvrsna za bliske snimke u niskoj razini svjetlosti (vidi snimke ljudi ispod krovišta), ali zaista blista za udaljenosti od 2-3 m u bistrom svjetlu (pogledajte otvorene biljke i predmete prema kraj isječka). Ovo izgleda kao izvrsna kamera za snimanje na otvorenom. Tekst na kraju se dodao na samom uređaju.

PS: Da biste vidjeli kvalitetu videozapisa u nastavku, trebate pogledati u 720p. Odmah se pokreće reprodukcija, kliknite na legendu '240p' ili '360p' ​​i promijenite ga u punu '720p HD', a zatim kliknite opciju "puni zaslon". Ako je moguće, pregledavajte na cijelom zaslonu.

Preporučeno
Ostavite Komentar