Glavni » general » Jeste li se pretplatili na mobilni magazin?

Jeste li se pretplatili na mobilni magazin?

general : Jeste li se pretplatili na mobilni magazin?

Naš magazin mobileRave generirao je mnogo zujanja prije njegova lansiranja i rado ćemo vam reći da nije izgubila svoju paru.

Budući da je postao široko dostupan, imali smo dosta novih čitatelja našeg bloga koji također postaju redoviti. Mislili smo da ćemo nešto malo promiješati i privući više ljudi na zabavu i uzbuđenje. Ne propustite, jer će se mobilni uređaji nastaviti poboljšavati.

Brzi povrat novca: mobileRave časopis je tromjesečna elektronička publikacija od 12 stranica u cjelovitoj boji koja prikazuje informacije usmjerene na potrošače na mobilnim uređajima i uslugama u Nigeriji, uključujući prevladavajuće glasovne, SMS i podatkovne tarife, planove i postavke konfiguracije. Naš popularni vodič za upotrebu mobilne internetske internetske usluge u Nigeriji sada je sastavni dio mobilnog rješenja za prijenosna računala.

Za samo N2, 000 godišnje (4 izdanja) dobit ćete učitani paket i pomaže vam da podržite svoju omiljenu internetsku stranicu za mobilne telefone. Što čekaš? Pridružite se ekskluzivnom klubu sada pretplatom na mobilni magazin mobileRave.

Preporučeno
Ostavite Komentar