Glavni » general » Jeste li upoznali nekoga s društvenim medijima?

Jeste li upoznali nekoga s društvenim medijima?

general : Jeste li upoznali nekoga s društvenim medijima?

Imam račune na brojnim društvenim medijskim platformama, uključujući Twitter, Facebook, LinkedIn, Mobofree (gdje sam poslovni razvojni partner za Nigeriju), Tagged i nedavno Twoo. Nisam jednako aktivan na svim platformama, ali nema sumnje da je moja najveća aktivnost na Twitteru. Tamo, ja općenito pokreću moje cipele, opustite se i zabavite. Također, obavljam promociju marke za mobilnost.

Također sam svjestan nekoliko drugih društvenih medija postavljenih za vas da upoznate ljude. Pitao sam se, koliko sam ljudi doista upoznao putem društvenih medija? Kako su društveni društveni mediji? Mogu li ga voditi kao alternativnu stvarnost u kojoj se mogu shvatiti od problema ove stvarnosti / svijeta, ili mogu li pretvoriti neke od tih veza u kontakte u stvarnom svijetu kako bih pojačao moje iskustvo ovoga svijeta?

Omogućitelj ili alternativna stvarnost?
Moja revizija društvenih medija pokazuje da sam napravio niz značajnih veza s onih platformi koje su pretvorene u kontakte stvarnog svijeta. Neki od nas su postali vrlo dobri prijatelji i / ili poslovni suradnici. Moje iskustvo u stvarnom svijetu definitivno je - i još uvijek - poboljšano pretvaranjem izbora nekoliko društvenih medija u kontakte u stvarnom svijetu, kako za poslovne tako i za osobne interakcije.

Sada, ako se Twitter ili Facebook ili bilo koja druga takva platforma raspadaju, definitivno ću ostati povezana s tim ljudima, jer redovito komuniciramo putem telefonskih poziva, SMS-a, IM-a, e-pošte i čak se susrećemo osobno. To koristi društvene medije kao omogućuju. Naravno, nemam nikakvih problema s bilo kime tko je odlučio koristiti ga inače. Svi imamo različita iskustva i stoga različite potrebe.

Također pročitajte: Ubrzo nakon što sam pitao, Zinox najavljuje nadolazeće verzije sustava Windows i Android

Anonimnost prema privatnosti
Razumijem da postoje oni koji zbog privatnosti ostaju anonimni na društvenim medijima. Mislim da porazi svrhu. Istina je, kad jednom budete tamo, nema mnogo što možete učiniti kako biste ostali anonimni.

Međutim, još uvijek možete upotrebljavati društvene medije i zadržati dobru razinu privatnosti. Primjer je ako ga upotrebljavate za promociju svoje grupe ili robne marke i zato držite ručicu i tweete strogo službeno i neosobno.

Kako drugdje?
Postoje li drugi scenarije uporabe koji se značajno razlikuju od gore spomenutih?

Kako upotrebljavate društvene medije? Kao obuzdavatelj ili kao bijeg? Molim te, podijelite.

Preporučeno
Ostavite Komentar