Glavni » general » Pripremite se s SOLO S450

Pripremite se s SOLO S450

general : Pripremite se s SOLO S450

SOLO Mobile je nova nigerijska marka koja gura niz pametnih telefona usmjerenih na medije. SOLO S450 je vodeće brodske linije, a ja sam danas proveo neko vrijeme.

Prvo, to je vrlo lijep uređaj. Osjećam se čvrsto i lijepo se uklapa u moju ruku. Prednja strana je sjajna, a stražnja strana izgleda kao lijepo mat. Hardver je stvarno vrhunski. Dizajn vikne "xperia", i uz dobar razlog, ali to će doći u moj glavni pregled. S450 napaja 1.3GHz dvojezgreni procesor i 1GB RAM-a. To je također dual SIM uređaj i pakira 1800 mAh baterije. Stražnji fotoaparat ima 5 megapiksela s LED bljeskalicom.

Zaslon je 4, 5 inča i vrlo oštar i svijetli. Nisam imao priliku to provjeriti na izravnoj sunčevoj svjetlosti, ali možete očekivati ​​to iskustvo u mom cjelovitom pregledu. Postoji 16 GB interne memorije i prijenosni memorijski utor. No svatko može slap Android na hardveru. Potrebno je više za isporuku sadržaja na njemu. I iz ove točke SOLO nastoji stvoriti stajalište.

Unesite SOLO Music i SOLO View


Ono što SOLO ima ovdje je izgraditi vlastite usluge - u ovom slučaju glazbe i videa - na vrhu dionica Android 4.2.2 Jelly Bean. I ono što su učinili je impresivan. Partnerstvo s Irokom i drugim lokalnim brandovima, kao i Sony, Warner i Universal, SOLO Music vam daje neograničen pristup do 20 milijuna pjesama besplatno, dok vam SOLO View pruža ogromnu knjižnicu filmova za odabir.

Također pročitajte: Bargain Hunter: Dobiti 1.6GB mobilni internet za samo N2, 000

Čak i bolja je činjenica da vam SOLO omogućuje preuzimanje bilo koje od tih datoteka na vaš uređaj u trajanju od dva tjedna. Biti DRM zaštićen, nećete ih moći prenijeti s uređaja, ali činjenica da ne morate brinuti o internetskoj vezi svaki put kad želite vidjeti određeni film ili slušati pjesmu dobar je potez.

Bez poništavanja Android OS-a, SOLO je koristio prilagođene widgete kako bi omogućio pristup glazbi i video sadržajima. Razmislite o svemu onoj vrijednosti u paketu u vrlo vrijednom hardveru, a sve za manje od 30.000. Radujem se uzbuđenja za pregledavanje SOLO S450.

Preporučeno
Ostavite Komentar