Glavni » general » Pokrenite s tabletom Lenovo Miix 2 (8 inča)

Pokrenite s tabletom Lenovo Miix 2 (8 inča)

general : Pokrenite s tabletom Lenovo Miix 2 (8 inča)

Prošlog sam tjedna imao vremena na 8-inčnoj inačici Lenovo Miix 2, Windows tableta. Bilo je to moj prvi put idući iako Windows tablet. Sam Miix 2 je dobro izgrađen uređaj. Lijepo je i osjeća se čvrsto u ruci. Lenovo proizvodi glatke tablete. Pogledaj jogu. Ovdje su ključne specifikacije:

Do procesora Intel® Bay Trail-T Quad Core
Intel Atom Z3740 procesor (1, 33 GHz 2 MB)
Windows 8.1
Integrirana Intel® HD grafika
Do 2 GB LP-DDR3 memorije
Do 64 GB ugrađenog eMMC pohrane, plus do 32 GB micro-SD dodatne pohrane za pohranu
** Do 7 sati trajanja baterije
8 "HD zaslon s IPS tehnologijom
131, 6 x 215, 6 x 8, 35 mm

Microsoft Metro / Modern korisničko sučelje dobro funkcionira na Miixu 2. Ali ovdje se pojavljuju i moji ljubimci. Dvojno sučelje je neugodno. Da; može se prebacivati ​​između modernog korisničkog sučelja prilagođenog dodirivanju i neupadljivog standardnog korisničkog sučelja sustava Windows. Na primjer, u redovitom korisničkom sučelju sustava Windows pokrenula sam Windows Media Player. Sve je premalo - font, ikone, kutije za pretraživanje ... sve. Pokušavajući umetnuti pokazivač u okvir za pretraživanje bio je bolno frustrirajuće iskustvo. Microsoft bi trebao samo ukloniti stari Windows korisničko sučelje na dodirnim tabletama. Tu je beskorisno.

Naravno, sumnjam da ga ostavljaju jer su novije moderne korisničke aplikacije osjetljive na dodir ponekad manje sposobne kao i uobičajene aplikacije. Na primjer, prebacio sam se na Windows Media player jer postoji medijska datoteka koja se ne bi igrala u aplikaciji Video.

Po mom mišljenju, Microsoft mora brzo zamisliti svoje misli - dovesti nove aplikacije do brzine i ukloniti stari Windows sučelje.

Također pročitajte: Čak i Angry Birds propušta informacije NSA-u

Osim navedenih pitanja, Miix 2 je glatko djelovao i osjećao se kao vrlo sposobna tableta. Naravno, nisam je dobio s tobom duže vrijeme pa sam je mogao pregledati.

Nisam veliki obožavatelj tableta, ali ako ste i kupujete, Lenovo Miix 2 izgleda kao ukrasti za cijenu koju je jedan trgovac stavio na nju. Nazovite 08093316383 ako ste zainteresirani.

Preporučeno
Ostavite Komentar