Glavni » general » Pokreće se s iOS 7 beta 2

Pokreće se s iOS 7 beta 2

general : Pokreće se s iOS 7 beta 2

Budući da sam nedavno prebacio angažmane na stranu iOS-a s moje omiljene Android strane, imam eksploziju koja je ponovno otkrila moj mobilni samouprave. Prije otprilike tjedan dana, Apple je objavio beta 2 za iOS 7, sljedeću iteraciju mobilnog operacijskog sustava iOS. Budući da sam geek koji sam, preuzela sam ga i instalirala na moj ipad.

Uzimajući u obzir da sam bio na iOS 6, iOS 7 je radikalni pomak u tome kako iOS radi i izgleda. Moram reći da iako ja stvarno nisam oduševljen iOS 7, kada sam promatrao najavu na WWDC-u, Appleov razvojni program, sada ga koristim moram priznati da je to dobar napredak u odnosu na starenje skuemorfičnog dizajna koji pokušava oponašati stvarne životnih objekata.

Mobilnost!

iOS 7 je čist s jednostavnim minimalističkim fontovima. Animacije su samo čiste. Sve ostale značajke, kao što je poboljšana multitasking u stvarnom vremenu, novi dizajn mapa i novi upravljački centar samo dugoročno čine ovu dostupnost kasnije ove godine. Vidite, želim ga sada !.

Da, u animacijama ima štucanje jer je još beta verzija, ali još uvijek ima dovoljno vremena za poboljšanja od Applea. Moram priznati da iOS može konačno izaći kao cjeloviti mobilni operativni sustav koji može učiniti ono što veliki dječaci rade. Ima još puno stvari koje će biti ugašene prije nego što iOS 7 postane dostupan kasnije tijekom godine, ali mogu reći da je korak u pravom smjeru od Applea.

Preporučeno
Ostavite Komentar