Glavni » general » Slušajte s Innjoo One 3G HD

Slušajte s Innjoo One 3G HD

general : Slušajte s Innjoo One 3G HD

Bio sam u utorak u srijedu u hotelu Sheraton, Ikeja. Ispalo je da je to jedna od najzanimljivijih prezentacija proizvoda koje sam vidio u mobilnoj industriji u Nigeriji. Dok je naša revizija jedinica Innjoo One 3G HD na putu, moram provesti neko vrijeme s jedinicom na događaju i imam neke fotografije za vas.

Innjoo One jasno proizlazi iz svog inspiracije za dizajn - za hardver i softver - s iPhonea. Čak je i prezentacija proizvoda nadahnula Apple.

Tijelo je izgrađeno na punom metalnom okviru, a prednji i stražnji dio prekriveni su od kaljenog stakla (Dragontrail X). Dodajte da je tanak samo 6, 9 mm, a imate pametni telefon koji je ljepota za gledanje i držanje.

Na prednjoj strani softvera i korisničkog sučelja, One pokreće InnJoo OS 1.0, visoko prilagođenu verziju Androida koja izgleda i osjeća kao iOS. Ikone su zaobljene, tema dizajna je ravna i nema ladice za aplikacije, pojednostavljuju korisničke interakcije.

Na prvi pogled, Innjoo One je ukrasti. S 64-bitnim okta-core procesorom, 2GB RAM-a i nizom drugih upečatljivih značajki, Innjoo One zvuči kao ukrasti za samo N27, 999. Uskoro ćemo imati potpunu recenziju, tako da možemo reći kako se ona izvodi u svakodnevnoj uporabi.

Preporučeno
Ostavite Komentar