Glavni » opće recenzije » Pregled i fotografije: Wiko Sunset

Pregled i fotografije: Wiko Sunset

opće recenzije : Pregled i fotografije: Wiko Sunset

Jeste li ikada čuli za Wiko? Tvrtka za proizvodnju pametnih telefona u Francuskoj osnovana je 2011. i koja je postala drugi najveći francuski brand prodaje smartphonea. Nedavno sam dobio svoje ruke na jedan od njihovih uređaja i mislio sam podijeliti svoje dojmove s kratkim vremenom koje sam imao s njim. Ovo je i naš prvi Wiko pregled ovdje na MobilityArena.com.

U kutiji su bili telefon, utikač punjača, USB kabel, ručni, audio slušalice, nano i mikro SIM kartice, baterija i dva izmjenjivih leđa (1 crna i 1 crvena).

Sunset je 4-inčni, dual SIM proračun Android OS, v4.4.2 (KitKat) smartphone. Njegova građa je plastična i dolazi s zamjenjivim straznjim pokrovima u različitim bojama tako da možete promijeniti izgled prema prigodi - ako ste u takvu stvar. Evo prijelomnog zaslona pri uključivanju:

Postava je bila glatka i jednostavna, a čim je bila spojena na žarišnu točku, pojavila se obavijest o ažuriranju softvera sustava.

U roku od nekoliko minuta uređaj je ažuriran i pokrenut Wiko Sunset verzija 2.12.2014. Nemam pojma što je došlo do stola, jer nije bilo promjena. Možda ispravci grešaka.

Dvojni SIM utori podržavaju mini SIM (to je normalna veličina SIM kartice). U upotrebi je izvršeno kako se očekuje od uređaja u svojoj klasi. Djeluje dobro, ispunjava potrebe prvog vremena u svijetu pametnih telefona. Pokreće ga dvojezgreni procesor od 1, 3 GHz i 512 MB RAM-a. Ugrađena memorija je samo 4 GB, ali ima utor za microSD karticu tako da ga možete proširiti karticama do 32 GB.

Također pročitajte: Konačno, Kvaliteta web hosting po pristupačnoj cijeni!

Prljavi geek trebaju razumjeti da se ovaj uređaj ne cilja na njih. Ne postoji ništa spektakularno o tome, ali opet to ne čini da propadne u svojoj klasi. Nažalost, nisam imao vremena isprobati 2 megapikselnu kameru i druge značajke.

Evo još fotografija za vas:

Sunset je pogodio tržište u studenom 2014., a trenutno se prodaje za oko 10.000. Možete proći kroz sve specifikacije OVDJE.

Preporučeno
Ostavite Komentar