Glavni » general » Hakuna Matata!

Hakuna Matata!

general : Hakuna Matata!

Ulazak na Wikipediju: Hakuna matata je svahijska fraza koja se doslovno prevodi kao "bez brige". Njegovo značenje je slično engleskoj fraze "bez problema" i slično je "ne brinite, budite sretni".

Znaš li ta vremena kada ste preplavljeni hrpom brige, odgovornosti i obveza? Danas je jedan od onih za mene. Trenutno sam na križnim cestama - monumentalnim. Ja stojim na rubu litice i samo spremna zauzeti taj jedan korak koji vodi dolje u stijene ispod. Smiješno je što sam tako odvojena od svih emocija o situaciji. Moram reći veliku "Hvala" maloj grupi za podršku koja je na jedan ili drugi način stajala na ovom mjestu. Vi ste rock!

Pa, što da radim? Još je poslijepodne, a ja ću se baciti na rješavanje ove situacije (to je jedan koji treba riješiti danas). Ali jednom kad je sumrak, idem za neki zrak i glazbu. Možda ću i malo plesati. Uvjeren sam da bez obzira na to kako se ove večeri okreće, nastavit ću disati - i zadržati se na miru. Nebo neće padati na glavu (sjeti se Asterixa i Obelixa?). Ne postoji ništa što bi se moglo dobiti od brige ili stresnog napuštanja stresa.

Hakuna matata!

Preporučeno
Ostavite Komentar