GW1516

В продължение на няколко години в медиите активно се обсъждаха най-новите методи за създаване на „универсален войник“ чрез изпомпване на човек с веществото GW1516, което беше наречено генен допинг. Конкретното име на страната, в която се използва за тази цел, не е споменато никъде.

Формулата на лекарството е протеинова фракция. Според някои източници тя променя човешката генетика. Изявление, граничещо с научната фантастика, е преувеличение, произтичащо от факта, че веществото ускорява клетъчния метаболизъм с всички произтичащи от него последствия.

съдържание

  • 1 Какъв е ефектът от приема на GW1516 "> 2 Как да приемате GW1516
  • 3 Възможни странични ефекти
  • 4 отзива

Какъв е ефектът от приема на GW1516?

Употребата на лекарството води до следните промени:

  • Издръжливостта и силата се увеличават. Информацията по този факт се отнася главно до цикличните натоварвания. Спортистите, приемащи това вещество, показаха доста добри резултати при движение по пътищата.
  • Стимулира се работата на сърдечно-съдовата и централната нервна система. Описание на механизма на този ефект липсва във всички източници, но е споменато в инструкциите за лекарството.
  • Качествена промяна в способността на мускулните влакна да се свиват. Благодарение на GW1516 спортистите могат да провеждат тренировки при всякакви неблагоприятни и дори екстремни условия.

В PHARMACOM, официалния уебсайт на производителя, борбата срещу затлъстяването и излишните килограми се приписват на действието на веществото. Неофициалните източници го позиционират като лекарство, което не само ви позволява да отслабнете, но и да промени генетиката на човек със затлъстяване. Тази информация не е проверена от производителя. Като се обърнем към съвременните научни разработки, е невъзможно да се отървем от тенденцията за натрупване на мазнини, тъй като всички гени, отговорни за затлъстяването, не са напълно идентифицирани.

Как да приемате GW1516

Пептидът се предлага в ампули и таблетна форма. Няма точна информация за употребата на вещества в различни спортни дисциплини. Според препоръките на производителя, дозировката на една инжекция е от 25 до 50 микрограма. GW1516 таблетки се приемат една по една след хранене.

Конструкцията на курс, използващ този пептид за създаване на естетически красиво и развито тяло, не е проучена напълно. Точната информация за продължителността на приложение и комбинация с други лекарства остава неизвестна.

Възможни странични ефекти

Сред негативните ефекти производителят на пептида споменава нарушения във функционирането на сърдечния мускул и нервната система. Приемът на веществото е показан изключително за здрави спортисти. Някои хора, които пият лекарството, могат да изпитат различни метаболитни нарушения и повишена раздразнителност. Ако се наблюдават такива нарушения, пептидът веднага спира да пие.

Отзиви

Спортистите рядко приемат това лекарство. Отзивите за него се намират поотделно, но са. Някои напълно опровергават безопасността и ефективността на пептида, заявени от производителя. Съдейки по отрицателните отзиви, функцията на ендокринната система може да бъде нарушена от „генния допинг“, нивата на тестостерон могат да спаднат и STH може да спадне до критично ниво. Струва си да се спомене, че тези спортисти са пили лекарството заедно с други вещества, така че всеки сам си прави изводи за тези странични ефекти.

Облеклото е отрицателно, има и положителни мнения за лекарството, които се оставят не само от мъже, но и от жени, които отбелязват намаляване на телесните мазнини и увеличаване на мускулната маса. Липсата на информация за пептида не се превърна в пречка, за да се забрани „генният допинг“ за употреба от олимпийци. Невъзможно е да се каже със сигурност как този пептид взаимодейства с други лекарства, както и за състоянието на спортиста, който го приема от дългосрочна перспектива.