Glavni » general » Dečki u Airtelu, Facebooku ili njihovim agencijama moraju biti pijani

Dečki u Airtelu, Facebooku ili njihovim agencijama moraju biti pijani

general : Dečki u Airtelu, Facebooku ili njihovim agencijama moraju biti pijani

Ne postoji jednostavan način da to kažem, pa neću povlačiti udarce. Airtel Facebook događaj uvođenjem besplatnih osnova u Nigeriji zabilježio je novo nisko za takve događaje. Mobility Arena je dobila lijepo pisanu pozivnicu koja me traži da budem prisutna kao Specijalni gost na događaju. Poslao sam predstavnika koji je prisustvovao događaju u moje ime. Vratio se u Mobility Towers s uobičajenom vrećicom koja je standardna vožnja od takvih događaja. Crvena, torba s oznakom Airtel uključivala je notepad, bljesak voziti, i pogodite što, skup pamfleta projekta Free Basics. Ovo je distribuirano blogerima i novinarima na događaju.

Airtel, Facebook; Pamfleti za što?

Stajao sam na trenutak ošamućen, dok je moj kreketni mozak obrađivao ono što sam gledao. Pamflete. 50 od njih. Kao što trebamo ići dijeliti ih ili što? Jesam li ja ili imamo neku drugu implikaciju pamfleta koji su bili uključeni u torbu? Dakle, ne samo da robne marke žele da blogeri rade besplatno, već ih i sada žele pretvoriti u pješake koji će voditi brigu o distribuciji njihovih tiskanih materijala?

Tko god pomislio na tu sjajnu ideju - bilo da je to u Airtelu, Facebooku ili njihovim agencijama, mora vidjeti liječnika. On ili ona nije baš u redu. I svatko tko se složio s idejom mora učiniti isto. Svi nisu dobro. Nije dugo pucao.

Možda su ljudi tamo dali tim zglobovima ideju da smo hrpa siromašnih, bespomoćnih radnika koji čekaju da nam netko pruži neku uslugu ili nešto drugo. Samo možda. Brandovi koji vjeruju da takve gluposti i žele igrati kao da moraju igrati s druge strane terena i ostati dalje od Mobility Arene.

Također pročitajte: Facebook planira donijeti besplatni internet u Afriku

Ti se letci odmaraju blaženo u kantu za papir u Mobility Towersu, gdje svi beskorisni artikli koji idu u naš ured idu. Jer to je tamo s pravom pripadaju. Trebala sam poslati glasnu, javnu poruku dečkima u Airtelu, Facebooku ili njihovim medijskim agencijama. Tko je iza toga, lud je pijan. Vjerujte mi, samo samopouzdanje me sprečava da koristim izbjegavajuće riječi. Moje ime je Yomi Adegboye. Ja sam Mister Mobility.

Preporučeno
Ostavite Komentar