Glavni » general » Pogodite tko je sada najprofitabilniji proizvođač Android telefona

Pogodite tko je sada najprofitabilniji proizvođač Android telefona

general : Pogodite tko je sada najprofitabilniji proizvođač Android telefona

Prilikom spominjanja dobitaka smartphonea, prvo ime koje dolazi na pamet vjerojatno je Apple. Više nije vijest da je Apple najprofitabilniji proizvođač pametnih telefona - zalivši do 91% dobiti od prodaje pametnih telefona. Dolazite li na Android segment, tko je među njima najprofitabilniji? Pogodite tko ... * bubanj roll * Huawei.

Prema Analytics strategiji:

"... Huawei, Vivo i OPPO sljedećih su tri najprofitabilnija prodavača pametnih telefona na globalnoj razini u ovom kvartalu, ali još uvijek su daleko od Applea".

"Procjenjujemo da je Huawei u trećem tromjesečju 2016. godine ostvario 0, 2 milijardu funti operativne dobiti od pametnih telefona. Huawei je zaradio 2 posto svih dobitaka za pametne telefone, uzimajući ukupno drugo mjesto i prvi put postao najprofitabilniji Android prodavač na svijetu. Učinkovit lanac opskrbe, elegantni proizvodi i učinkovit marketing bili su među glavnim pokretačima robustan profitabilnosti tvrtke Huawei. Vivo i OPPO pratili su na trećem i četvrtom mjestu, a svaki je uzeo 2 posto globalnog udjela u dobiti. Vivo i OPPO donijeli su relativno zdravi profitabilnost zbog discipliniranog određivanja cijene i porasta broda po cijeloj Aziji. "

"Tri najbolja četiri najprodavanija dobavljača smartphonea na svijetu trenutno su kineski. Huawei, Vivo i OPPO nisu samo poboljšali svoje pametne telefonske linije ove godine, već su poboljšali svoje operativne sposobnosti i zadržali čvrsto poklopac na širenju troškova distribucije. "

Što je s Samsungom?

Ranije ove godine, Samsung je raked u novcu od ranog lansiranja Samsung Galaxy S7. Nakon eksplozija i opoziva Galaxy Note 7, međutim, tvrtka je izgubila blizu milijardu dolara. S ovim, ne možemo očekivati ​​ništa od Samsunga do pokretanja drugog uređaja - vjerojatno iduće godine.

Također pročitajte: Prušite se na novi smartphone selfie kralj!

Primijetite da su sva tri marke kineski. Ovo nam govori nešto. U nastavku možete pronaći cijelo izvješće s izvornog koda.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar