Glavni » general » Pogodite tko je natrag na Mobility Blog? Svjetski poznati Lammy!

Pogodite tko je natrag na Mobility Blog? Svjetski poznati Lammy!

general : Pogodite tko je natrag na Mobility Blog?  Svjetski poznati Lammy!

Odakle od sada idem? Prošlo je dosta vremena na ulicama Mobility bloga. Zadnji put kad sam napisao blog post na Mobility Blogu još uvijek koristim svoj BlackBerry Curve 2, mislim i LG Optimus E405. Bio sam na Glo mreži i imao modem Glo Bolt, upravo sam završio NYSC i SpacyZuma je još uvijek bio moj Twitter slom. Chei! Stvari su se sada promijenile. Od tada sam dva puta promijenio telefon.

Sada imam ove uređaje: Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy Tab 2 i Nokia 108. Naravno, također sam prebacio iz Gla na Etisalat (bio sam umoran od žalovanja na Glo). Moja potreba za internetskim podacima također je povećana pa sada koristim Swift Mifi svugdje gdje idem (u Lagosu to jest).

Bio sam previše udaljen od Mobility bloga, ali ja sam natrag i bit ću ovdje da ostanem duže vrijeme. U idućim tjednima dijelit ću s vama svoje mobilno iskustvo i druge priče vezane uz tehnologiju. Trebao bih napomenuti i da sam se još jednom nedavno družio s gospodinom Moom,

Ako ste uzbuđeni što ste me vratili ovdje, vaši će komentari biti još jedan izvor ohrabrenja. Moji posebni razgovori idu članovima grupe Mobility Blog. Ljudi, rock!

Preporučeno
Ostavite Komentar