Glavni » general » Čuvajte svoj izvorni USB kabel svojim životom .. Evo zašto.

Čuvajte svoj izvorni USB kabel svojim životom .. Evo zašto.

general : Čuvajte svoj izvorni USB kabel svojim životom .. Evo zašto.

Kad je telefon priključio na izvor napajanja, nije bilo ničega što je bilo uključeno. Primijetila je da se ništa nije dogodilo - bez zvuka, bez zvuka, bez osvjetljenja. "U redu, možda je iz izvora napajanja", pomislila je.

Prekidač je ISKLJUČENO i ponovno je pokušan, ništa se nije dogodilo, telefon se ne puni. "Možda je to od zidnog adaptera", donijela je blizu njenog nosa ako bi vidjela bilo kakav smradski miris. Ništa. "Ali jutros sam upravo upotrijebio ovaj punjač", "Kakva bi to bila ova vitla, rekla je.

Prethodni scenarij je jedan od takvih slučajeva u kojima USB kabel koji dolazi s vašim telefonom odjednom ide loše. Uvijek molite da takav dan nikad ne prođe.

Vaš USB kabel sastoji se od 4 niti kabela; 2 služi za punjenje telefona, dok druga 2 služe za prijenos podataka s računalom. Većinu vremena, kada zaliha kabela koji dolazi s vašim uređajem dobiva loše, dobivanje zamjene postaje herkulovski zadatak.

Ili samo naplaćuje bez rada za prijenos podataka ili prenosi podatke bez naplate, ili traje starenje za punjenje ili, u lošijim slučajevima, ne čvrsto drži kada je priključen na telefon, prisiljavajući vas da prilagodite telefon na neugodne pozicije prije nego što možete naplatiti ili prenijeti podatke.

Možda završite kradu prijateljevog kabela prije nego što nešto radite :-). Ovaj probem uvijek prevladava među korisnicima BlackBerry i iPhone.

Sada vidite zašto morate čuvati svoj izvorni USB kabel i nositi ga sa svim skrbi koju možete, jer šanse su da nećete lako pronaći zamjenu koja će vam poslužiti s istim zadovoljstvom.

Također pročitajte: U Nigeriji, tipkovnica mobilnog telefona napreduje

Podsjeća me na citat,

Ne znaš što imaš dok nije nestala.

Preporučeno
Ostavite Komentar