Glavni » general » GSM korisnička podrška: procjena

GSM korisnička podrška: procjena

general : GSM korisnička podrška: procjena

Briga o kupcima za mene vjerojatno je najvažnija komponenta isporuke usluga. Kao takav, krenuo sam na put kako bih procijenio nove sudionike u GSM skupu, mjerenjem Etisalatove kompetencije u pružanju usluga korisnicima u pozadini prevladavajućih praksi u industriji.

Hoće li biti tako pošteno ocijeniti ih? Možda nije fer usporedba jer ne posjeduju klijentsku bazu drugih (tisuće u odnosu na milijune), ali ja ću mu dati snimku.

Prije ulaska u Etisalat, postigao sam Glo najviši od sva tri (što ionako nije tako visoka). Nemam određene rezultate, ali sam se temeljio na procjeni vremena odziva, kvaliteti odgovora i pristojnosti.

Prebacivanje na brigu o korisnicima svih triju prethodnih mreža noćna mora je najmanji. Obično se molim da nemam razloga da ih trebam kontaktirati, ali ponekad se neizbježno događa kao što je prekomjerno grebanje slabo izrađenih kartica za punjenje.

Jednom sam tijekom dana došao do Glo-a 121 i to je bilo nakon gotovo 50 brojčanika. Sva ostala vremena u kojima sam prošla bila su usred noći! Nakon što sam konačno dobio svaki put, bio sam na čekanju za prosječno 15 minuta. Kvaliteta odgovora bila je poštena, ali sjećam se kad sam jednom pozvao da se raspitam o oglasu u novinama i brigu o korisnicima, rekli su da ništa o tome nisu znali. Ali ljubaznost je bila prilično dobra.

Počela sam s Glo-om, jer jednostavno nisam stigla do MTN-a na 180 i Zainu na 111. Nakon što sam nazvao 180 i pritisnuvši broj da mi se prebaci na CC, veza ne uspije. Isto vrijedi i za 111 na Zainu.

Također pročitajte: Glo Biiiig Dash je prekinut

Natrag na Etisalat, biranje 200 je bilo povjetarac. Prošao sam na svom prvom brojčaniku i proslijedio je predstavnika službe za korisnike u prosjeku 3 minute i 30 sekundi u tri navrata koje sam nazvao.

Odgovori su bili dobri, ali uglavnom iz udžbenika i bili su pojedinosti koje sam već znao sa svoje web stranice. Na web stranici sam postavio upit o nekim proizvodima i predstavnik je bio ljubazan da mi kaže da nije znala i nastojala dobiti informacije od nadzornika. Bila je iscrpljena u njezinim ispriku kad informacije nisu bile dostupne i pristojno me zamolio da se naknadno zovem.

U cjelini, možda je malo prerano, ali cijenim Etisalatu visoku na svojim korisničkim uslugama s Glo second i MTN & Zain koji se natječu za bezvremensko mjesto na dnu.

Preporučeno
Ostavite Komentar