Glavni » general » Grid ide Global

Grid ide Global

general : Grid ide Global

Grid, Vodacomova mobilna društvena mreža, postala je globalna. Nakon uspješnih pokretanja prošle godine u Nigeriji i Tanzaniji, od danas ljudi diljem svijeta mogu pristupiti svojoj jedinstvenoj službi koja nudi mobilne chat i dijeljenje sadržaja.

Do sada su dva milijuna postojećih članova The Grid - u Južnoj Africi, Nigeriji i Tanzaniji - mogli razgovarati i dijeliti sadržaj samo s drugim članovima Grid iz svoje zemlje. Članovi mogu razgovarati i na svoj Google Talk, MSN Messenger i Yahoo! Messenger kontakti iz The Grid.

Međutim, s novim izdanjem članovi Grid - bez obzira na zemlju ili mrežnog operatera - mogu postati prijatelji, razgovarati jedni s drugima ili dijeliti, ocijeniti i komentirati fotografije i videozapise koje je objavila zajednica.

Grid je izvorno pokrenut u Južnoj Africi 2008. i od tada se razvio u jednu od vodećih južnoafričkih društvenih mreža. U 2009. Grid je pokrenuo i Tanzanija i Nigeriju - obje afričke zemlje u razvoju s velikim količinama mobilnog web prometa.

Međunarodna ekspanzija omogućit će svima koji imaju mobitel da se prijave i pridruže društvenoj mreži - bez troškova pretplate. Operacije će se temeljiti u Južnoj Africi s infrastrukturom koju domaćin Vodacom Business u svom Midrand Data Centeru.

Phillip Boshielo, izvršni direktor Vodacom Ventures kaže: "Ovaj međunarodni razvoj predstavlja još jednu važnu prekretnicu u razvoju The Grid kao vodeće društvene mreže. To je također i prekretnica na koju sam posebno ponosan. Pribavivši Grid svima svima dostupnim, iskorištavamo punu moć mobilnog weba kako bismo stvorili doista globalno okupljalište. "

Također pročitajte: Napajanje prijenosnog računala u automobilu pomoću adaptera za Xantrex Xpower

Mreža se može pristupiti preko svoje mobi stranice na //wap.thegrid.co.za. Članstvo je besplatno, a članovi plaćaju samo standardne podatkovne stope davatelju usluga.

Preporučeno
Ostavite Komentar