Glavni » general » Zaslon gravitacije: automatizirajte svoj Android smartphone zaslon

Zaslon gravitacije: automatizirajte svoj Android smartphone zaslon

general : Zaslon gravitacije: automatizirajte svoj Android smartphone zaslon

Podignem slušalicu, a zaslon se probudi sama po sebi. Spustio sam ga, a zaslona spava. Dok je telefon na stolu, čujete obavijest. Samo trebam vidjeti što se radi, tako da valjam rukom preko telefona, a zasloni se upali tako da to mogu učiniti bez podizanja telefona. Ovo nije čarobnjaštvo. Ovo nije ni scena iz Star Treka. Ovo je današnja tehnologija.

Gravitacija je Android pp koji upotrebljava senzor gravitacije i druge senzore na vašem telefonu kako bi pokrenuli akcije prikaza. To je osobito korisno ako često trebate podignuti svoj telefon tijekom napornog dana, ili ako koristite jedan od onih čudovišta, a vaš je gumb za napajanje / zaključavanje teško dostupan. Pokretanje Gravitacijskog zaslona na Android smartphoneu oslobađa vas od korištenja gumba za napajanje.

Razvojni programer kaže da aplikacija koristi samo 6% dodatne baterije, što zvuči sjajno. Kako bi se baterija smanjila, program približava senzor blizine samo kada je to stvarno potrebno. Štoviše, kada se isključi zaslon i senzor blizine pokrije, stavlja vaš telefon u stanje dubokog mirovanja kako bi se što više energije uštedjelo. U mojoj upotrebi, ja sam još primijetiti bilo koji značajan odvod baterije.

Aplikacija vam omogućuje prilagodbu osjetljivosti različitih senzora kako biste ih prilagodili vašim potrebama. Postoji besplatna verzija koja dobro funkcionira (to jest verzija koju upotrebljavam), ali i plaćena verzija koja vam nudi više prednosti (i uskoro ću ih nadograditi). Aplikacija je dostupna za pametne telefone s Androidom 2.2 Froyo i više.

Također pročitajte: iOS dobiva kompresiju podataka preko Opera Coast preglednika

Želite li isprobati ove cool stvari? Preuzmite Gravitacijski zaslon s Google Playa!

Preporučeno
Ostavite Komentar