Glavni » general » Grass uvijek izgleda zeleniji na drugoj strani - pogled na Blackberry

Grass uvijek izgleda zeleniji na drugoj strani - pogled na Blackberry

general : Grass uvijek izgleda zeleniji na drugoj strani - pogled na Blackberry

U ovom članku "zelenijih pašnjaka", pogledam jedan od starih operativnih sustava Guard Blackberry. Ovdje postoji aktualna poludjela Blackberrya, ali mnogi korisnici, predvidljivo, ne razmišljaju o svojim potrebama prije nego što dobiju jedan.

Imajte na umu da sam već detaljno objasnio prednosti Blackberry OS-a u mom ranijem članku, Što je tako posebno za BlackBerry, pa ako želite informacije o tome, znate gdje potražiti.

Ali BlackBerry uređaj možda nije ono što vam treba, samo ako uzmete vremena da pogledate svoje potrebe. Ja ću pripovijedati jedan određeni scenarij koji ilustrira kada ne kupiti Kupina.

Naš obiteljski prijatelj je nedavno dobio BlackBerry Bold kao dar. Naravno, svi smo uzbuđeni zbog darova! U ulovu je, ona je samostalna djelatnost imala maksimalni mjesečni proračun od N5, 000 za pristup internetu - i na telefonu i za tethering.

Imajući Kupina značio je da ne može zadržati taj proračun. Mjesečna pretplata Blackberrya košta N4.700, a BB pretplate na mrežama ovdje ne pokrivaju povezivanje s računalom. Korisnici se naplaćuju izvan svojih pretplata. I obično, ta naplata temelji se na upotrebi podataka, tj. Po Kb.

Samo u prvom tjednu potrošila je preko 3000 N3 na dodatnom vremenu za zabavu. Vaša pretpostavka je jednako dobra koliko i moja mjesečna potrošnja interneta na kraju. Mogu zamisliti koliko bi trebala učitati za preuzimanje 44MB ili 200Mb datoteke.

Točka:
BlackBerryov uređaj i pretplata su dobri za već imate odvojene internetske pretplate kod kuće i / ili u uredu. Ako ste na proračunu, BlackBerryov uređaj ne smije biti u vašem radaru.

Također pročitajte: YouTube glazba uskoro kako biste omogućili izvanmrežno slušanje

Opet, to čini Blackberry OS ili Blackberry uređaj beskoristan? Ne, nemojte zanemariti činjenice kada trošite teško zarađeni novac. Troškovi izvođenja obično su značajniji od troškova pribave, a ako vam je novčani tok problem, neka objektivnost će vam pomoći pri donošenju odluke o tome što će smartphone dobiti.

Trava nije nužno zeleniji s druge strane.

Preporučeno
Ostavite Komentar