Glavni » general » Grass uvijek izgleda zeleniji s druge strane - pogled na Android

Grass uvijek izgleda zeleniji s druge strane - pogled na Android

general : Grass uvijek izgleda zeleniji s druge strane - pogled na Android

Trava uvijek izgleda zelena s druge strane - dok ne prijeđete na drugu stranu, to jest.

Obradio sam se kako bih iskusio uređaje na brojnim mobilnim platformama, uključujući Symbian, Windows Mobile, Palm, Maemo i Android. Moja pozadina od riječi bila je Symbian.

Širom svijeta, postoji ogromna masa koja plače za novije, sjajnije mobilne operacijske sustave, najčešće zahtijevaju iOS i Android. Međutim, prije nego što napravite tu sklopku, ovdje je više hrane za misli. Ja sam uvijek preporučiti da mislite o svojim jedinstvenim potrebama i situacijama prije ulaganja vašeg teško zarađenog novca u bilo što. To samo ima smisla.

Već nekoliko mjeseci koristim Android X10 Mini Pro za Android, a iako volim uređaj i OS, postoje neka pitanja koja samo zadržavaju rešetke mojih živaca. To ne čini Mini pro lošim uređajem ili Android beskorisnim OS. Ne; ovo je samo tako da znate.

Sljedeće su slabosti općenito uređaja sa sustavom Android koje se suočavam s tim što koristim Mini Pro:

  1. Ne-tako-dobro do slabog vijeka trajanja baterije, ovisno o uređaju
  2. Teška potrošnja podataka
  3. Loša iskustva e-pošte koja nije Gmail

Imajte na umu da sam, prije dolaska na gore navedene zaključke, pretražio internet i vidio jesu li to uobičajeni problemi s Androidom. Općenito govoreći, pronašao sam ih tako.

Ne-tako-dobro do slabog vijeka trajanja baterije, ovisno o uređaju
Ovo je tako dobro dokumentirano da ovdje ne moram puno govoriti, pa ću samo preskočiti.

Teška potrošnja podataka
OS Android izgleda kao da je dizajniran za povezivanje s internetom za sve. Postavljanje bilo kojeg Android uređaja zahtijeva internetsku vezu i Gmail račun. Nakon toga, ne bi se bolje. Osim ako ne trebate PUSH e-poštu i tako isključite automatsku sinkronizaciju, vaš droid ostaje stalno povezan s vašom Google poštom, kontaktima i kalendarima - i guzzles vaše podatke dok je u njemu.

Također pročitajte: Google slavi Nigerije @ 53

Ne samo to, i automatska ažuriranja aplikacija zahtijevaju i tu vezu. Osim ako ste spremni ukloniti pozadinske podatke i izgubiti automatsku poštu / kontakte / kalendare sinkronizirati i pristupiti tržištu, dat ćete puno podataka.

Upotrijebio sam 100Mb podatkovni plan na mojim pametnim telefonima. Bilo je mnogo mjeseci u kojima nisam potrošio podatke. Moje su nevolje počele s Maemo-powered N900, a sada Android X10 Mini Pro.

Na primjer, s Mini Proom, 20. rujna pretplatio se na 150Mb plan Glo-a. Do 5. listopada sve je nestalo! Ponovno sam se pretplaćena na 6. mjesto. Deset dana kasnije, nestalo je. Tada sam se ponovno pretplatila 16. svibnja. Danas, 25., rečeno mi je da imam preostalih 29Mb, zajedno s obavijestima o obnovi / otkazu.

To je N3, 000 (450Mb) za podatke na telefonu oko mjesec dana! To se ne događa, razmišljam o sebi.

Imajte na umu da imam PC internet i kod kuće i na poslu, a ne povezujem se s mojim uređajem. Ovo je upotreba telefona.

Loša iskustva e-pošte koja nije Gmail
To bi moglo zvučati nevjerojatno onima koji su mislili da je e-poruka jačina Androida, ali imam probleme s e-adresom koji su ostali neriješeni. Gmail radi dobro. Vidiš, Gmail, a ne općenito e-pošta, snaga je Androida.

Pokušao sam postaviti druge ne-Gmail račune, npr. Moju poslovnu poštu, i svaki put sam propustio. I dalje dobivam pogrešku postavki poslužitelja, iako su sve postavke koje unosite točne. Ovaj isti račun e-pošte koji neće raditi na mojem Mini Pro radi na drugim platformama i ostalim klijentima e-pošte.

Također pročitajte: Evo što WeChat ima s nigerijskim startupima

Internet je prepun ljudi koji imaju sve vrste e-poruka s Androidom. Čak i na v2.1, e-pošta se opisuje kao lutalica na brojnim mjestima.

Do ove minute, sve što imam na mojem X10 Mini Pro je moj e-mail s Googleom.

Ako mogu spomenuti, samo mobilni operacijski sustavi na kojima nisam imao problema s e-poštom su Windows Mobile i Palm. Osim BlackBerrya koji nikada nisam koristio dovoljno dugo da bih mogao reći, ostali koji sam koristio pronađeni su željni na jedan ili drugi način s obzirom na e-poštu.

Pa, tamo si. Ako vam je životni vijek baterije i e-pošta zaista važni, a vi želite zadržati mjesečne mjesečne internetske iznose za mobilne uređaje, možda ćete morati ponovno razmisliti o dobivanju Androidovog utora. Samo kažem.

Samo ne zaboravite - vrlo često trava izgleda zelena s druge strane. Do tamo.

Preporučeno
Ostavite Komentar