Glavni » general » Grammarski tipkovnica aplikacija sada je Gboard klon

Grammarski tipkovnica aplikacija sada je Gboard klon

general : Grammarski tipkovnica aplikacija sada je Gboard klon

Zadnji put kad sam koristio gramatiku tipkovnice, izgledao je vrlo različito od onoga kako je sada. Jučer ju je pronašao u trgovini Play, a nakon instalacije bio sam zadivljen otkrićem da je dobio vizualni remont koji je pretvorio u klaster Gboard. Gboard je nova Googleova tipkovnica za Android OS.

Budući da je Gboard moja de facto tipkovnica na Androidu, novi izgled znači da je to lagana prijelaz za mene u pokušaju gramatike ovaj drugi put. Ali zašto sam to prvi put pokušao?

Ako postoji jedna slaba točka u Gboardu, to je način na koji je zabrljao s pravopisom tijekom unosa teksta. Kao takav, naći ćete se završiti s puno pogrešaka u svoj typed dokumenata. Aplikacija gramatike tipkovnice pokušava riješiti taj problem.

Koja je točka autocorrect-a koja zabrlja tipkanje?

Dakle, dala sam gramatici prije nekoliko mjeseci. Bolje je rješavao problem s automatskim ispravkom. Iskustvo je općenito bilo dobro, a ne puno drugačije od onoga što je sada, po mom mišljenju. Sviđa mi se novi izgled Gboard-a. To znači da ne moram napraviti ozbiljne prilagodbe u načinu na koji pišem.

Evo kolaža Gboard (top) i Grammarly Keyboard (dno):

Grammarski tipkovnica je ograničena siromasnim internetom

Kontrola pravopisa također radi: dobro radi kad god je internetska veza jaka i brza. U drugim slučajevima kada se jednom mora nositi s epilepsijom i sporom povezivanjem, to je malo boli za upotrebu. Napisali ste frazu s nekoliko pogrešaka pri upisu, a vi samo trebate zuriti na zaslon dok se ispravljeni pravopisi ne izvuku iz oblaka.

Također pročitajte: Koliko dobro BBM radi na Bliskom Istoku?

Nije tako lijepo. Dakle, osim novog izgleda, Grammarly još uvijek nije baš zabavno koristiti još za mene. Ako vam je zajamčeno brz i pouzdan internet, trebali biste se malo žaliti zbog ove tipkovnice s ugrađenim provjeriteljem pravopisa. Gboard je mnogo glatko za korištenje, ali da stalno zabrljati riječi ....

Osim zaostajanja i tromosti koji se javljaju kada je internetska veza loša, tipkovnica dobro funkcionira. Želim da taktilne povratne informacije budu tad jači, ali drugačije od toga gramatička tipkovnica dobro funkcionira.

Uronite u postavke jezika telefona, smatram da se Grammarly čini čvrsto integriran s Gboardom - tako čvrsto da kad isključim Gboard, gramatička grejsa također izlazi. Zanimljiv.

Stvarno želim aplikaciju tipkovnice s ugrađenom provjerom pravopisa. Hoću li instalirati i pokrenuti tipkovnicu s gramatikom ili ću se morati vratiti na Gboard? Samo će vrijeme pokazati.

Preporučeno
Ostavite Komentar