Glavni » general » Moram imati QWERTY - Vašu želju?

Moram imati QWERTY - Vašu želju?

general : Moram imati QWERTY - Vašu želju?

To je za sve one koji imaju QWERTY tipkovnicu neophodnu na svojim mobilnim uređajima - bez obzira jesu li ti uređaji pametni telefoni ili telefoni s značajkama.

Neke QWERTY tipkovnice s dodirnim zaslonom, kao što su one na iPhoneu i Samsung Jetu, predstavile su novu razinu upotrebljivosti na tipkovnicama osjetljivim na dodir. Zaslonski QWERTY-ovi postaju sve više i više korisni.

No, svaka opcija ima svoje pro i kontra. Na primjer, hardverski QWERTY uređaji dodaju debljinu, masu i masu uređaju, a da ne spominjemo smanjenje raspoloživog prostora za prikaz (s iznimkom klizačih tipkovnica, kao što je na Sony Ericsson Xperia X1).

Tipkovnice zaslonom osjetljivim na dodir nisu taktilne, čak i kad je implementiran haptic feedback. Moramo napomenuti da zaslon osjetljiv na dodir jednostavno čini uređaj još krhkim.

Postoje prednosti i nedostatci na obje strane, i čini se da niti jedna strana neće pobijediti u ratu. Pitanje je: "Kakva je vaša želja - hardver ili QWERTY tipkovnica osjetljive na dodir? Što vas obavještava o vašoj želji? "

Preporučeno
Ostavite Komentar