Glavni » general » Google radi na Snapchat Otkrijte natjecatelja, Pečat

Google radi na Snapchat Otkrijte natjecatelja, Pečat

general : Google radi na Snapchat Otkrijte natjecatelja, Pečat

Prošle godine Google je pokušao kupiti Snapchat za 30 milijardi dolara. CEO Snapchat Evan Spiegel odbio je ponudu, a posao se prekinuo. Navodno je došlo do ranijeg pokušaja Googlea u 2013. godini vrijednog 4 milijarde dolara, što je odbijeno. Sada se čini da je Google odustao od pokušaja kupnje Snapchata. Umjesto toga, tvrtka će uskoro pokrenuti sličnu uslugu jednom od Snapchatovih značajki. Izvijestili su se da će Google pokrenuti nešto slično Snapchat Discover, poznatom kao pečat.

Snapchat Discovery određeno je područje unutar aplikacije Snapchat gdje korisnici mogu prijeći prstom na novu priču ili oglas. Očigledno, pečat će biti sličan onome, s člancima koji se pojavljuju u časopisu poput dizajna. Riječ Pečat, u ovom slučaju, predstavlja akronim - ST znači priče, a AMP označava inicijativu Google Accelerated Mobile Pages. AMP, baš kao i Facebookovi instant članci, dopušta učitavanje vijesti na mrežnim vijestima da se kreću puno bržom brzinom. Trenutno je pečat u ranim fazama. Međutim, prema nekim izvješćima mogli smo vidjeti značajku u Google pretraživanju i / ili drugim Googleovim aplikacijama uskoro.

Ovdje je Googleov citat o temi:

"Uspjeh projekta open source AMP spušta se na stalnu suradnju s izdavačima, što uključuje rad rano na nadolazećim značajkama. Trenutno nemamo ništa za objavu, ali se veselimo što ćemo uskoro podijeliti. "

Ako se ova značajka kreće izvan Google pretraživanja i drugih Googleovih aplikacija i web-lokacija izdavača, to bi moglo označiti vrlo važnu razliku između otiska i Snapchat Discover. Budući da Snapchat Discover podržava priče kroz vlastitu aplikaciju, Snapchat je razvio neke cool značajke kako bi se odvojio od ostatka natjecanja. To uključuje Snapchat naočale. U međuvremenu, Google nastavlja unapređivati ​​svoje tehnologije i proizvode, što korisnicima čini praktičnijom.

Također pročitajte: Prva pojavljivanja mi-Tribe A500

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar