Glavni » general » Google Pouzdani kontakti sada na iOS-u

Google Pouzdani kontakti sada na iOS-u

general : Google Pouzdani kontakti sada na iOS-u

Googleova aplikacija Pouzdani kontakti, koja omogućuje prijateljima i članovima obitelji da zatraže međusobnu lokaciju, sada ima verziju iOS-a. Ova je aplikacija izvorno objavljena na Androidu u prosincu 2016. isključivo za Android. Sada kada se aplikacija nalazi i na iOS-u, hitni kontakti sada se mogu prijaviti na korisnike bez obzira na uređaj koji upotrebljavaju.

Osim iOS izdanja, Google je napravio nekoliko dodataka uslugu pouzdanih kontakata. Sada korisnici imaju mogućnost kontrolirati koliko brzo njihova lokacija dijeli. To je osobito korisno korisnicima koji trebaju pomoć, ali gube bežičnu uslugu. Sada se novi telefonski imenik može dodati putem telefonskog broja, a na Trusted Contactsu ukupno podržava ukupno 25 jezika. Ažuriranje slijedi drugu sigurnosnu odluku b Google za početak dodavanja SOS obavijesti na vrhu Karata i popisa pretraživanja. To je osmišljeno za pružanje ključnih informacija u slučaju katastrofalnih događaja poput prirodnih katastrofa i terorističkih napada.

Da biste upotrebljavali pouzdane kontakte, jednostavno instalirajte aplikaciju na pametni telefon, a zatim dodijelite status "pouzdanih" odabranim kontaktima. Ti će ljudi moći vidjeti jeste li se kretali i je li vaš telefon na mreži. Isto tako, ako se osjećate nesigurno, možete početi dijeliti svoju određenu lokaciju. Umjesto toga, ako ste neko vrijeme bili izvanmrežno ili se aktivnost čini drugačijom sumnjom, vaši kontakti mogu zatražiti da vide vašu lokaciju. Taj zahtjev možete odbiti ako želite, ali ako ne možete stići do svog telefona u hitnim slučajevima, vaše će se posljednje poznato mjesto dijeliti.

Također pročitajte: Priča o jednom telefonu i dvije recenzije

Premještanje naprijed, Google kaže da bi se aplikacija mogla učiniti robusnijom kako bi pomogla u širokim izvanrednim situacijama, poput potresa i drugih prirodnih katastrofa. Googleov menadžer proizvoda David Tattersall rekao je:

"To u osnovi znači da sve dok vam telefon u džepu, netko vas može uvijek pronaći u slučaju nužde. Uvijek si pronašao. "

Preporučeno
Ostavite Komentar