Glavni » opće recenzije » Google pokuĹĄa pretpregled od šest sekundi za rezultate pretraživanja videozapisa

Google pokuĹĄa pretpregled od šest sekundi za rezultate pretraživanja videozapisa

opće recenzije : Google pokuĹĄa pretpregled od šest sekundi za rezultate pretraživanja videozapisa

Google je uveo kratke preglede videozapisa u rezultate pretraživanja. Sada kada pretražujete videozapis pomoću Google Pretraživanja, dobit ćete šest sekundi pregled rezultata za taj videozapis prije nego što kliknete dalje. Prije toga, video format od šest sekundi uglavnom je bio uočen u obliku oglasa. Trenutačno se čini da se svaki videozapis na internetu može uključiti u pregled šest sekundi. Google navodi da bi za ovu značajku trebali biti dostupni i videozapisi drugih video hostova osim njih. Nadalje, ova je značajka dostupna samo na mobitelu.

Trenutačno, značajka pregleda od šest sekundi najprije se pokreće na Androidu. Tu značajku možete pronaći u Google Chromeu i drugim Googleovim aplikacijama. Trenutno je podržan samo engleski jezik, iako Google kaže da bi se drugi jezici trebali dodati kasnije, budući da se značajka dobiva diljem svijeta. Isto tako, očekuje se da će značajka uskoro doći do iOS uređaja.

Kako bi korisnicima omogućio pregled od šest sekundi, a za sprečavanje pregleda od šest sekundi od samo slučajnih dijelova videozapisa, Google koristi učenje stroja. Videozapis koji će se prikazati najprije se temeljito analizira, a zatim se za pregled pregledavaju šest sekundi, koje su najreprezentativnije. Nadamo se da će to pomoći korisnicima da pronađu što učinkovitije pretražuju.

Važno je napomenuti da će ova značajka funkcionirati samo ako ste povezani s Wi-Fi mrežom jer troši puno podataka. Uostalom, u osnovi gledate videozapise, čak i ako imaju šest sekundi. Ali, ako želite, možete omogućiti preglede od šest sekundi na mobilnim mrežama. Također možete isključiti pregled svih pregledi. Sve što trebate učiniti je otvoriti aplikaciju Google Chrome za Android ili Googleovu aplikaciju i dodirnite Postavke. Tamo ćete moći onemogućiti pregledi videozapisa

Također pročitajte: Blu i Cyanogen se bore protiv Googlea

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar