Glavni » general » Google pretraživanja na mobilnom uređaju sada nadilazi rad računala i stolnih računala

Google pretraživanja na mobilnom uređaju sada nadilazi rad računala i stolnih računala

general : Google pretraživanja na mobilnom uređaju sada nadilazi rad računala i stolnih računala

Mobilni je novi trend. Ljudi često upotrebljavaju svoje mobilne uređaje za brzo pretraživanje i dobivanje odgovora. Trend postaje široko rasprostranjen i univerzalan. U postu, potpredsjednik za upravljanje proizvodima za AdWords Jerry Dischler, imao je ovo za reći:

Milijarde puta dnevno, potrošači se okreću Googleu jer želim znati, želim ići, želim raditi i želim kupiti trenuci. A u tim vremenima, potrošači sve više brišu svoje pametne telefone za odgovore. U stvari, više se Google pretraživanja vrše na mobilnim uređajima nego na računalima u 10 zemalja, uključujući SAD i Japan. To predstavlja ogromnu priliku za marketingu da dosegne ljude u svim novim dodirnim točkama potrošačkog puta za kupnju.

Također je otkriveno da se prihodi od mobilnog oglašavanja povećavaju na godišnjoj razini:

"Google je prvi kvartalni prihod iznosio 17, 3 milijarde dolara, što je 12% više nego godinu dana. Isključujući neto učinak valute u stranoj valuti, prihodi su zabilježili zdravo 17% godišnje, "

Također podsjećamo na to da je nedavno Google promijenio algoritam pretraživanja radi rangiranja web-lokacija prilagođenih mobilnim uređajima u pretraživanjima.

Što nam to govori? Mobile je sljedeća najbolja stvar!

Pročitajte cijeli post OVDJE

Preporučeno
Ostavite Komentar