Glavni » general » Google Search Lite za pokretanje na mjestima s lošom mrežom

Google Search Lite za pokretanje na mjestima s lošom mrežom

general : Google Search Lite za pokretanje na mjestima s lošom mrežom

Google pretraživanje je prilično najveća tražilica na zemlji sada. Međutim, postoje mjesta na kojima jednostavno ne dosežu, što uključuje teško dostupna mjesta i mjesta s lošom internetskom vezom. Kao rezultat toga, Google je započeo testiranje lagane verzije aplikacije za pretraživanje za takva mjesta. Ta je aplikacija poznata kao Search Lite, a sada je dostupna samo za preuzimanje u Trgovini Play u Indoneziji.

Pretraživanje Lite uglavnom se odnosi na njegovu veću aplikaciju za pretraživanje. U osnovi, korisnici mogu tražiti stvari ili tipkati ili govoriti. Isto tako, Search Lite ima funkciju prevodjenja, odjeljak Google vijesti i lokalne informacije. Glavna razlika između pretraživanja i pretraživanja Lite je da, dok pretraživanje ima različite animacije dok se pomaknete, Search Lite zamjenjuje te animacije s rešetkom ikona.

Druga je razlika u tome kako i kada Search Lite koristi podatke. Najvjerojatnije, aplikacija neće upotrebljavati mnogo podataka, stoga korisnicima s malom širinom pojasa omogućuje korisnicima slične stvari koje bi učinili netko u zemlji s visokom brzinom interneta.

Netko bi se sjetio da je to slično načinu na koji je Google izradio i testovao uslugu YouTube Go. Ovo je lagana verzija aplikacije YouTube koju je tvrtka testirala u Indiji prošle godine.

Nadalje, Google radi na maloj verziji svoje glavne platforme Android. Ova verzija Androida, poznata kao Android Go, najavljena je na konferenciji za razvojne inženjere I / O. Sve su to dio nastojanja tvrtke da dosegne sljedeće milijarde korisnika. Ovo je bio glavni cilj izvršnog direktora tvrtke Google Sundar Pichai, a sada izgleda da je Google došao korak bliže njegovu postizanju. Nadamo se da će ova aplikacija biti uspješna i nadamo se da će uskoro biti objavljena. Svi znamo o mjestima gdje se ova aplikacija, zajedno s ostalim pothvatima na kojima tvrtka eksperimentira.

Također pročitajte: sada možete dijeliti YouTube videozapise bez napuštanja aplikacije

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar