Glavni » general » Google se oprostio od svoje prve društvene mreže; orkut

Google se oprostio od svoje prve društvene mreže; orkut

general : Google se oprostio od svoje prve društvene mreže;  orkut

Mnogi to neće znati, ali "Orkut" je bila prva Googleova društvena mreža koja je započela 2004. godine prije no što je izašla s Buzzom i najčešćim poznatim kao Google+. Društvena mreža nije bila poznata mnogima jer su većina korisnika kružila oko SAD-a, a kasnije društvena mreža je postala popularnija i upotreba među brazilcima i indijancima.

Pojava Facebooka dodatno je štetila društvenoj mreži, jer su mnogi koji su još uvijek koristili stranicu napustili tu novu društvenu mrežu. Do sada Orkut još uvijek postoji i danas od Googlea govori, budući da ovo čitate, stranica više nije valjana.

Google je bio vrlo uspješan s pojavom njegove popularne tražilice, između ostalog, ali zasigurno nije uspjela postići istu visinu uspjeha s njegovim društvenim platformama. Najpopularnija Googleova društvena platforma ostaje Google+, što je još uvijek daleko od visina uspjeha koje su ostvarili Facebook ili Twitter.

Možete kliknuti vezu u nastavku kako biste provjerili infografiju koja je pružila video i marketinška produkcijska tvrtka sa sjedištem u Irskoj. Infografski vam u osnovi daje kratku povijest sada zastranjene društvene mreže. zašto je dobio ime "Orkut" i neke od važnih trenutaka koji su se dogodili na društvenoj mreži.

Sumnjam da je neka nigerijka ikada čula za tu društvenu mrežu, a kamoli ga je upotrijebila. Pa, ako ste ikada naišli na društvenu mrežu slobodno ispustite komentar.

Također pročitajte: Demo Nokia Lumia 800 na Symbian telefon

Izvor: GSM Arena

Preporučeno
Ostavite Komentar