Glavni » general » Google pokreće Google glazbu

Google pokreće Google glazbu

general : Google pokreće Google glazbu

U potezu koji se može smatrati reakcijom na Appleov iTunes, Google jučer je pokrenuo novu uslugu pod nazivom Google Music. Navodno sadrži platformu Google Glazba koja sadrži milijune pjesama. Ova nova usluga korisnicima omogućuje i kupnju "pojedinačnih pjesama ili cijelih albuma izravno s vašeg računala ili uređaja sa sustavom Android i oni će se odmah dodati u vašu biblioteku Google glazbe i dostupni bilo gdje".

Kao strategija kick-starta, Google će davati besplatnu besplatnu glazbu svakom korisniku.

Čini se da Google nudi toliko "freebies" na ovoj novoj platformi. Ispod su neki od njih:

  • The Rolling Stones nudi ekskluzivni live album, Brussels Affair (Live, 1973) koji je nikada prije objavio live album, uključujući i besplatni singl "Dancing with Mr D." Ovo je prva od šest u neobjavljenoj koncertnoj seriji koja bit će dostupan isključivo putem Google Glazbe tijekom narednih mjeseci.
  • Coldplay obožavatelji će pronaći neku originalnu glazbu koja nije dostupna nigdje drugdje: besplatna live snimka "Every Teardrop Is A Waterfall", pet pjesama EP uživo s nedavnog koncerta u Madridu i remix "Paradise" od strane Tiësto.
  • Busta Rhymesov prvi singl s nadolazećeg albuma Why Stop Now (Chris Brown) dostupan je besplatno.
  • Shakira je uživo EP s njezinog nedavnog koncerta u Parizu i njezin novi studio singl "Je L'Aime à Mourir" oboje se nude besplatno.

Prema Andy Rubin, viši potpredsjednik, Mobile:

Danas je Google Music otvoren u SAD-u na market.android.com, a tijekom narednih nekoliko dana uvest ćemo glazbenu trgovinu na Android Market na uređajima s Androidom 2.2 i novijim verzijama. Također možete preuzeti novu glazbenu aplikaciju s usluge Android Market i početi slušati glazbu na telefonu ili tabletu danas. I ne zaboravite pretvoriti zvučnike do jedanaest.

Izvor

Također pročitajte: Pogledajte ovaj Bokeh sliku iz Lumia 1020
Preporučeno
Ostavite Komentar