Glavni » general » Googleova tipkovnica za Android sada je Gboard

Googleova tipkovnica za Android sada je Gboard

general : Googleova tipkovnica za Android sada je Gboard

Daleko je najbolji tipkovnica na Android OS Googleova tipkovnica. Pokušao sam svoje ruke na sve vrste alternativa treće strane, uključujući najpopularnije. Ali uvijek sam se vratio na Googleovu tipkovnicu. To jednostavno radi kao šarm za mene. A sada, Google je imao milost i nam je dao kraći naziv, Gboard.

Gboard: više od promjene imena
Ipak, to nije samo promjena naziva. Gboard nudi nove značajke. Android Police navodi sljedeće nove značajke, među ostalim izmjenama:

  • Mogućnost omogućavanja gumba G za pretraživanje
  • Opcija omogućavanja posvećenog reda brojeva
  • Sposobnost upisivanja na tri jezika u isto vrijeme. Na primjer, kao kada morate upisati joruba izraze usred engleskog tweetova ili eseja. Lijepo!
  • Izmijenjen je izbornik Emoji
  • GIF gumb je uvijek vidljiv

Gboard za iOS prvi je put
Zanimljivo je da je novi Gboard prvi put objavljen na iOS mjesecima. Očigledno, Google se pridružio lošoj bandi s Microsoftom - objavljujući više verzija svojih aplikacija s potpunim značajkama na konkurentnoj platformi.

Gboard za iOS je odličan jer dopušta korisnicima pokretanje Google pretraživanja izravno na tipkovnici. Ne morate napustiti ono što radite da biste pokrenuli pretragu prije nego što se vratite. IOS verzija također omogućuje korisnicima da traže emojis pravo na tipkovnici previše.

Nadamo se da ova nova inačica Googleove tipkovnice za Android ima sve ista divna poboljšanja. U tom bi slučaju najbolja Androidova aplikacija za tipkovnicu postala još bolja. Ažuriranje će se pojaviti na Android smartphoneu odjednom.

Također pročitajte: Fire Emblem Heroes, prva Android Nintendo igra
Preporučeno
Ostavite Komentar