Glavni » general » Google konačno uklanja mogućnost korisnika da uređuje Karte za izradu karata

Google konačno uklanja mogućnost korisnika da uređuje Karte za izradu karata

general : Google konačno uklanja mogućnost korisnika da uređuje Karte za izradu karata

Google Map Maker je usluga s bogatstvom koja Google upotrebljava za ažuriranje Google karata. Bilo koji korisnik može se prijaviti i ažurirati, mjesta, ulice, lokacije i sl. I sve što oni unose automatski prihvaća sustav. Nedavno je slika u nastavku pronađena na Google kartama na lokaciji u Pakistanu.

Slika uzrokuje teške uzbune diljem interneta, nakon čega se Google ispričao i odbacio. Nakon mnogo više žalbi i neželjenih poruka, Google je odlučio zatvoriti daljnja ažuriranja za Maps Maker do daljnje obavijesti. To će im omogućiti ručno popravljanje zaostataka žalovanja iz različitih izvora. Usluga će se ponovo otvoriti u budućnosti, ali ovaj put potvrda može biti izvršena ručno.

Voditelj proizvoda na Google Map Makeru, Pavithra Kanakarajan je to rekla u najavi:

Kao što neki od vas već znaju, tijekom proteklih mjeseci došlo je do eskalaženih napada na Google Karte. Posljednji događaj bio je posebno uznemirujući i nesretni - snažan korisnik u našoj zajednici odlučio je otići i stvoriti veliku šalu na Karta. Kao posljedica toga, suspendirali smo automatsko odobrenje i moderiranje korisnika diljem svijeta, sve dok nismo shvatili načine za dodavanje više inteligentnih mehanizama za sprečavanje takvih incidenata. Svi naši uređaji trenutačno prolaze kroz postupak ručnog pregleda.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar