Glavni » general » Google Allo sada ima stolni klijent

Google Allo sada ima stolni klijent

general : Google Allo sada ima stolni klijent

Mobilna platforma za razmjenu poruka već je zasićena s mnogo opcija. Međutim, to ne zaustavlja nove aplikacije za mobilne poruke. Google Allo prošle je godine objavljen na mobilnom uređaju, do nedostatnih rezultata. Međutim, aplikacija nije imala web-klijent koji je proširio svoje mogućnosti. Sada, međutim, Google Allo ima web-klijent.

Da biste koristili tu značajku, najprije instalirajte aplikaciju na Android smartphone. Trenutačno značajka web-klijenta dostupna je samo na Androidu, iako je aplikacija dostupna na iOS-u. Sada kada instalirate aplikaciju, morate ga postaviti kao i bilo koja druga aplikacija za razmjenu poruka. međutim, za razliku od drugih aplikacija za slanje poruka ili raznih Googleovih usluga, Google Allo ne koristi vaš Google račun. Stoga ne može prikupljati podatke koje već imate na internetu. Morat ćete ručno potvrditi svoj broj telefona snimiti sliku profila i dati Allo dozvolu za pristup brojnim značajkama na vašem uređaju.

Sada morate povezati Allo sa svojim preglednikom. Učinite to tako da posjetite stranicu allo.google.com/web. Ako upotrebljavate Google Chrome, dovest će vas do QR koda i daljnjih uputa. Ako niste, nemate sreće: trenutačno značajka funkcionira samo na Google Chromeu. Kada se Chrome otvori na ispravnoj stranici, trebate otvoriti aplikaciju na svom telefonu, krenite kroz izbornik "Dopusti za web" i usmjerite fotoaparat uređaja na QR kôd. Zatim ćete svoj uređaj potvrditi putem koda koji vam je poslan SMS-om. Od tamo se automatski povezuje s vašim telefonom.

Također pročitajte: Twitter Night Mode za desktop uskoro dolazi

Kada se oba uređaja povežu, imate opcije za sve što ste u svom pregledavanju kao i na telefonu. Iz iskustva možete prilagoditi i putem izbornika postavki. Upravo sada, opcije uključuju samo reproduciranje zvukova prilikom slanja i primanja poruka, obavijesti na radnoj površini i želite li da se preglede poruka vide ili ne.

Važno je napomenuti da značajka web-klijenta Google Allo ima i neka ograničenja. Na primjer, možete ga koristiti samo na jednoj kartici odjednom. Također, vaš telefon mora biti uključen i povezan s internetom. Nadalje, usluga nema iOS podršku na web klijentu, a također podržava samo Google Chrome.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar