Glavni » general » Google dodaje HDR podršku za Android Android aplikaciju

Google dodaje HDR podršku za Android Android aplikaciju

general : Google dodaje HDR podršku za Android Android aplikaciju

Google je pokrenuo novo ažuriranje za YouTube. YouTube sada ima podršku za HDR na svojoj mobilnoj aplikaciji. Prema izvješćima, ažuriranje je uživo i nudi podršku za HDR reprodukciju do rezolucije do 1080p i 60 fps kad ručno mijenjaju kvalitetu videozapisa. Ovo je ažuriranje softvera objavljeno prošlog tjedna, a određeni vlasnici smartphone uređaja primijetili su to i razgovarali o njoj na Redditu. Ova podrška za HDR YouTube iskorištava mobilne zaslone sposobne za HDR.

Očigledno, YouTube još nije službeno objavio ovu značajku. To je izazvalo mnogo spekulacija o njegovoj dostupnosti. Međutim, podrška za YouTube HDR potvrđena je dostupna na videozapisima počevši od 144p rezolucije. Potvrđeno je da se značajka može naći na Samsung Galaxy S8 +. Međutim, to ovisi o samom videozapisu, jer većina videozapisa nije u HDR-u.

Važno je napomenuti da YouTube HDR nije baš novi razvoj. Google je prvi put dodala podršku HDR-u u studenom 2016. Međutim, tvrtka ga nije razvalila na bilo kojem od svojih pametnih telefona koji nude HDR zaslone. Dakle, podrška za HDR novu je za mobilne uređaje pomoću Androidove mobilne aplikacije. Sada, ipak, HDR podrška je dostupna na Galaxy S8, bilješku 8, Pixel, LG V30 i Xperia XZ Premium. Može se pretpostaviti da će Google i dalje nastaviti s izgradnjom podrške za HDR na drugim uređajima u budućnosti. Međutim, predstavljanje ove značajke je prilično sporo.

Sada, ako posjedujete bilo koji od gore navedenih telefona, možete gledati YouTube videozapise u HDR-u. Sve što trebate učiniti je pokrenuti aplikaciju YouTube, pod pretpostavkom da je to najnovija inačica. Možete odabrati gledanje videozapisa u HDR-u tako da dodirnete gumb izbornika s tri točke, a zatim prijeđete na postavku razlučivosti.

Također pročitajte: stanje Android izvješća za lipanj 2016

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar