Glavni » general » Google stječe tim HTC Pixel, a ne HTC kao cjelinu

Google stječe tim HTC Pixel, a ne HTC kao cjelinu

general : Google stječe tim HTC Pixel, a ne HTC kao cjelinu

Google stječe tim HTC Pixel i dobiva i neke IP adrese. HTC živi.,

Tako se događa da Google ne kupuje HTC. Kupuju neke članove HTC tima koji su radili na Pixel smartphone uređaju. Očigledno, Google je uvjeren da su izvrsni posao i mogu isporučiti sljedeću generaciju Pixel uređaja.

Raspodjela Google-HTC Deal

Sporazum također daje Googleu pristup HTC IP kroz ne-ekskluzivni licencni ugovor. Sporazum bi trebao biti dovršen do 2018. godine nakon odobrenja regulatornog odobrenja. Izvadak iz službene izjave HTC-a:

Google i HTC Corporation danas su objavili konačni ugovor prema kojem će neki zaposlenici HTC-a - od kojih mnogi već rade s Googleom za razvoj Pixelovih pametnih telefona - pridružiti Googleu. HTC će od Googlea primiti 1, 1 milijardu dolara u gotovini u sklopu transakcije. Osim toga, Google će dobiti ne-ekskluzivnu licencu za HTC intelektualno vlasništvo (IP).

Izgleda da svi ovo pobjeđuju. HTC dobiva 1, 1 milijardu dolara, što bi trebalo potaknuti njihove izglede za izlazak iz crvene boje, Google dobiva hardverski tim, HTC fanovi ne žele plakati zbog smrti svoje omiljene robne marke, a obožavatelji Pixela mogu očekivati ​​još takvih dobrih stvari Već sam se psudio otkako je prvi smartphone Pixel pogodio tržište. Hura!

Ako ste u stanju dešifrirati složene najave, prijeđite na izvor. Bog zna da mi treba pomoć kako bi u potpunosti razumjela ono što kaže.

Preporučeno
Ostavite Komentar