Glavni » general » Dobre vijesti!! Amazon sada stavlja proizvode izravno u Nigeriju i još 75 zemalja

Dobre vijesti!! Amazon sada stavlja proizvode izravno u Nigeriju i još 75 zemalja

general : Dobre vijesti!!  Amazon sada stavlja proizvode izravno u Nigeriju i još 75 zemalja

Dobro poznati online trgovac na malo Amazon je upravo pokrenuo Amazon Global Program. Taj pothvat omogućava kupcima iz drugih zemalja (osim SAD-a i Velike Britanije) da šalju predmete izravno na njihove adrese. Ovaj program pokriva većinu proizvoda iz Amazonovog kataloga proizvoda - automobilske, bebe, odjeće, potrošačke elektronike, industrijske i znanstvene, nakit, cipele, softver, sportske predmete, alate, igračke, video igre itd.

Sve gore navedene stavke mogu biti isporučene u Nigeriju, Južnu Afriku, Keniju i mnoge druge zemlje širom svijeta. Amazon će također biti odgovoran za carinjenje vaših artikala, jer će vaša uvozna dužnost također biti procijenjena tijekom naplate, pa će time biti odgovoran kurir.

Postoji i dodatna mogućnost za praćenje vaših pošiljaka, saznanja gdje se nalazi i kada će biti isporučena. Sada zamislite sve ekskluzivne predmete u trgovini Amazon i mogućnost njihova slanja izravno na vrata.

Ovo je svakako poziv na usluge treće strane kao što su Chrismallvic, MallforAfrica i ostalo. Nadam se da Jumija i Konga ovo čitaju.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar