Glavni » general » Dobri dječaci ili loši momci: Što žene žele?

Dobri dječaci ili loši momci: Što žene žele?

general : Dobri dječaci ili loši momci: Što žene žele?

Prije mnogo mjeseci bio sam u društvu prijatelja kad se jedan od njih, gospođa, slatko nasmiješio i rekao: "Yomi, gospodine. Tako nježna da ga nitko ne želi. "Svi smo se nasmijali. Uostalom, prijatelji kažu ono najzgodnije. Ali točno sam znao što ona misli.

Prošlog sam vikenda razgovarao s još jednim prijateljem o knjigama i filmovima. Tijekom naše rasprave, spomenuo sam da nisam veliki ljubitelj romantičnih filmova i romana. Ona je odgovorila: "Čvrsti momak, uhn?" Naravno, nisam jači tip (ili samo živim u poricanju). Odgovorio sam da mogu biti neobična mješavina mnogih stvari. Njezin je odgovor uključivao sljedeće:

"Ali znate da žene gotovo ne vole ljude. Volimo čvrste dječake / loše dječake nekolicine likova. "

Rekla je upravo ono što mi je moj drugi prijatelj rekao mnogo mjeseci. Riječi su bile drugačije. Stvarno mislim da postoje dvije strane ovom lošem dječaku: dame koji dobiju loše dječake također imaju tendenciju da pate. Loše dolazi po trošku . A onda se žale i žale. Što me često čini da pitam: "Što žele žene?"

Ipak, možda ću dobiti dame u krivu. Pravo? Često govorimo različitim jezicima, pa, učinimo to. Može li nam dame ovdje točno reći što misle kad kažu da preferiraju teške momke / lošeg dječaka? Ako ima bilo kakvih potvrđenih tvrdih dečki i loših dečki, molimo vas da slobodno podijelite u odjeljku komentara. Let's tango!

Preporučeno
Ostavite Komentar